HÍREK

Keressük az elmúlt 25 év legemlékezetesebb mérkőzését - szurkolóink kezében a döntés (5. párharc)

2020-04-23

Keressük az elmúlt 25 év legemlékezetesebb mérkőzését - szurkolóink kezében a döntés (5. párharc)

Sokat megélt törzsszurkolóink bevonásával kiválasztottuk az elmúlt 25 év 32 legemlékezetesebb MTK-mérkőzését. A győztes kilétének eldöntése viszont már drukkereink kezében van. A párosításokra a Facebook-oldalunkon lehet szavazni a következő időszakban.

A kieséses rendszerben történő voksolás ötödik párosítása két győztes Magyar Kupa-döntő, az Újpest ellen 1998-ban, valamint a Vasas ellen 2000-ben vívott finálé.

Az első és a második párharc után eldőlt a harmadik továbbjutó kiléte is. Szoros csatában az idei szezonban lejátszott DVTK elleni MK-mérkőzésünk diadalmaskodott a Vasas elleni '98-as bajnoki siker felett.

Sajnos a jelenlegi két mérkőzésről nem található videó, viszont a Nemzeti Sport akkori részletes tudósításával felidézhetőek a történtek.

1. - 1998. 05. 13.: MTK Hungária FC-Újpesti TE 1-0, Magyar Kupa-döntő
Tizenegyedik kupasikerünket 13.000 néző előtt arattuk a Fáy utcában, a finálé egyetlen találatát Kuttor szerezte a 73. percben a lila-fehérek ellen.

2. - 2000. 05. 03.: MTK Hungária FC-Vasas Danubius Hotels SC 3-1, Magyar Kupa-döntő
Tizenkettedik, egyben utolsó aranyérmünket a kupában a Népstadionban nyertük, a fináléban 3-1-re múltuk felül az angyalföldieket, hátrányból fordítva. Tóth, majd Szilveszter öngólja után Kenesei talált Kövesfalvi kapujába.

Szavazni a Facebookon ennél a posztnál lehet (vagy ide kattintva)!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman