HÍREK

Mostantól a B-oldalon is lesz játszóház a gyerekeknek

2018-09-28

Mostantól a B-oldalon is lesz játszóház a gyerekeknek

Klubunk folyamatosan figyeli a szurkolói igényeket, hogy az MTK Budapest mérkőzései igazi családi programot jelenthessenek.

Éppen ezért mostantól az Új Hidegkuti Nándor Stadion B-oldalán is játszóház várja majd a gyermekes családokat.
- A stadion A-oldalán már hagyománya van ennek: az ott helyet foglalók eddig is nyugodtan kihozhatták a gyermeküket a stadionba, anélkül, hogy ez bármilyen formában akadályozta volna őket a meccsnézésben, a szurkolásban - mondta a legújabb kezdeményezésről Kovács Virág, az A-oldali játszóház képviseletében. - Viszont úgy tapasztaltuk, hogy a B-oldalon is lenne erre igény. Természetesen mindenkinek az a célja, hogy a családostul, apukákkal, anyukákkal kilátogató gyermekek közül minél többen szurkoljanak a lelátón, de előfordulhat olyan, hogy valakit nem köt le 90 percen át egy-egy mérkőzés, ám a szülő viszont szívesen megvárná a lefújást. Ilyen esetekben kiváló lehetőséget kínál a gyermekmegőrző, ahová a 4 és 10 év közöttiek jöhetnek be, ahogy mi mondjuk, "belépés szigorúan csak gyerekeknek"! Számukra érdekes programokat szervezünk, minden korosztály számára vannak megfelelő játékaink, programjaink, legyen szó fiúkról vagy lányokról. Az A-oldalon népszerű foglalkozásokra is lesz lehetőség: az MTK-s arcfestést vagy lufihajtogatást például imádják a kicsik. 

Fontos információ, hogy a B-oldalon lévő játszóház a meccskezdés előtt 1 órával nyit majd ki általában. Íme, a Mezőkövesd elleni meccsre szóló jegyinformációk.
[image]

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman