Keresés

Jegyinformációk a Diósgyőr elleni hazai mérkőzésre

Publikálva: 2018.08.09 Frissítve: 2018.08.11 Labdarúgás

Információk csapatunk következő hazai, Diósgyőr elleni mérkőzésével kapcsolatos jegyértékesítéséről MTK- és DVTK-szurkolóknak egyaránt.

Csapatunk augusztus 11-én, szombaton 19:30-kor a Diósgyőrt fogadja az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. Jegyeket előzetesen, személyesen augusztus 9-én és 10-én (csütörtökön és pénteken) 15:00 és 19:00 között lehet vásárolni stadionunknál (1087 Budapest Salgótarjáni út 12-14.).  

Előzetes vendégjegyértékesítés ezúttal Diósgyőrben is lesz, megkérjük a vendégdrukkereket, hogy lehetőség szerint elővételben váltsák meg a belépőket az alábbi időpontokban:
hétfőtől péntekig: 12.00-18.00 óráig,
szombaton: 10.00-16.00 óráig.
Helyszín: DVTK Shop Miskolc, Andrássy út 61.

Fontos információ, hogy szombaton 16:30-kor nyitnak a helyszíni jegypénztárak (a hazai és a vendég is).

Természetesen a meccsjegy.mlsz.hu oldalon pedig folyamatosan lehet jegyeket venni a mérkőzésre.  

A találkozóra – a beléptetőrendszer használata miatt – csak névre szóló jeggyel lehet belépni az Új Hidegkuti Nándor Stadionba.  

Kérjük a szurkolókat, hogy érkezzenek meg legalább egy órával a mérkőzés előtt, mert a helyszíni jegyvásárláshoz nem szükséges szurkolói kártya, és ez jelentősen lassítja a jegykiadást, így a későn érkezők lemaradhatnak a mérkőzés elejéről!

Előzetes jegyértékesítés az Új Hidegkuti Nándor stadionban

2018.08.09., csütörtök: 15:00-19:00

2018.08.10., péntek: 15:00-19:00 (női BL meccs előtt/alatt)

Íme a 2018/19-es, OTP Bank Liga szezonra érvényes jegyárak:

Jegyinformációk a Diósgyőr elleni hazai mérkőzésre

Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a mérkőzések hetében, péntek délig ITT akkreditáljanak! Aki határidőig nem regisztrál, azt nem tudjuk beengedni a stadionba. Kérjük, a kollégákat, hogy olvassák el a sajtó munkatársaira vonatkozó szabályozásunkat a bejegyzés alján!

Fontos információk a média képviselői számára

Az MTK Budapest által rendezett mérkőzésre belépő újságíró és/vagy fotós elfogadja és betartja a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ), adott esetben az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA), vagy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) vonatkozó pályarendszabályait, melyek a következők:

1. Nem lép a játéktérre a mérkőzés előtt, alatt és után.
2. Nem lép a csapatok öltözőjébe semmilyen esetben sem.
3. Csak a számára kijelölt helyen tartózkodik, végzi munkáját és közlekedik, mielőtt elhagyja a stadiont. A fotósok csak az alapvonal és a tizenhatos vonala között tartózkodhatnak folyamatosan, a kapu mögött és a két tizenhatos közötti területen nem tartózkodhatnak, azt csak közlekedésre használhatják. Kivéve a mérkőzés előtti felvonulást és csapatképet, amikor a felezővonalnál fotózhatnak a médiumok munkatársai.
4. A fotósok a megkülönböztető mellényt a mérkőzés egész ideje alatt rendeltetésszerűen, azaz a felső ruházat fölött használják.
5. Figyelembe veszi a MTK Budapest érdekeit, és nem takarja el, illetve teljes mértékben láthatóan hagyja a mérkőzésre kihelyezett reklámtáblákat.
6. A biztonsági szolgálat kéréseit elfogadja, utasításait betartja: mozgásával, viselkedésével, viseletével nem akadályozza, nehezíti a megkülönböztető jelzést viselő személyzet, továbbá a rendőrség munkáját.

Egyéb betartandó kötelezettségek, információk:

1. A sportpálya területén belül számára fenntartott tartózkodási helyeket csak az esemény napján, legkorábban a kezdési időpontot megelőzően egy órával foglalhatja el. Ha ettől eltér, tudomásul veszi és elfogadja a biztonsági szolgálat intézkedéseit.
2. Elfogadja az MTK Budapestnek a sportpályára és az akkreditációs rendre vonatkozó szabályait.
3. Az akkreditáció csak az akkreditált személyre vonatkozik, más személy nem használhatja.
4. A belépéskor kapott karszalagot viseli, a biztonsági szolgálat kérésére ellenőrzésre felmutatja.
5. A karszalag, másik mérkőzésre nem használható fel.
6. A sajtóakkreditáció külön engedély nélkül nem érvényes a klubvezetés, a játékosok és a SKY- és VIP-vendégek által használt területre.
7. Abban az esetben, ha interjút szeretne készíteni a MTK Budapest vezetőedzőjével, vagy játékosával a mérkőzés után, akkor azt jelezze részünkre az akkreditációs e-mail címen, vagy a mérkőzés után 10 percen belül.
8. Interjúk készítésére kizárólag a sportolói bejáratnál kiépített mix-zónában van lehetőség (kivéve a televízió munkatársait)

Szankciók:

Amennyiben az akkreditált munkatárs a szabályokat megsérti, a MTK Budapest fenntartja a jogot arra, hogy az újságírót, a fotóst vagy a televízió munkatársát – érvényes akkreditációja ellenére – ne engedje be, vagy kivezesse a stadion területéről. A rendellenességet követően a pályarendszabály, valamint egyéb biztonsági szabályok megsértésének súlyától függő eljárást folytat le a Klub, súlyosabb esetben a hatóság. A klub eljárásának keretén belül korlátozásra, súlyosabb esetben visszavonásra kerül az akkreditáció, vagy a következő eseményekre korlátozzuk a belépést.

Amennyiben valamelyik fotós a sportrendezvény ideje alatt megszegi az MLSZ-pályarendszabályait, illetve a hatályos magyar törvényeket – különös tekintettel a „huligántörvény” néven 2011. évi CIV. törvényre – a MTK Budapest visszavonhatja akkreditációját és polgári peres úton kártérítést követelhet a fotóstól, valamint az általa képviselt médiumtól.

A sajtó munkatársainak a hazai mérkőzéseinken is jó munkát kíván az MTK Budapest!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!