HÍREK

Keressük az elmúlt 25 év legemlékezetesebb mérkőzését - szurkolóink kezében a döntés (7. párharc)

2020-04-24

Keressük az elmúlt 25 év legemlékezetesebb mérkőzését - szurkolóink kezében a döntés (7. párharc)

Sokat megélt törzsszurkolóink bevonásával kiválasztottuk az elmúlt 25 év 32 legemlékezetesebb MTK-mérkőzését. A győztes kilétének eldöntése viszont már drukkereink kezében van. A párosításokra a Facebook-oldalunkon lehet szavazni a következő időszakban.

A kieséses rendszerben történő voksolás hetedik párosítása két, szebb napokat látott fővárosi gárda elleni bajnoki mérkőzés 2008-ból és 1998-ból.

Az első négy továbbjutó után eldőlt, hogy az Újpest elleni 1998-as MK-döntőn aratott siker is bejutott a következő fordulóba.

Sajnos a jelenlegi két mérkőzésről nem található videó, viszont a Nemzeti Sport akkori részletes tudósításával felidézhető a bajnoki címünket jelentő sikerünk. Valamint a soproni összecsapást szurkolói szemmel is átélhetjük.

1. - 2008. 05. 26.: REAC-MTK Budapest 0-3, Soproni Liga, 29. forduló
Utolsó bajnoki címünket Sopronban biztosítottuk be, amikor Lambulic duplájával és Urbán góljával 3-0-ra diadalmaskodott a Garami-csapat. Ez volt az a szezon, amikor is az akadémiai munka kicsúcsosodott, hiszen a keretet alkotó huszonöt főből húszan az akadémiáról kerültek k, az év folyamán a bajnoki mérkőzések zömén kilenc saját nevelésű játékossal állt ki együttesünk.

2. - 1998. 04. 29.: MTK Hungária FC-BVSC-Zugló FC 4-3, NB I, 28. forduló
Egervári Sándor irányításával a 75. percben már 4-1-re vezetett csapatunk, amely végül rendkívül izgalmas hajrá után egy góllal diadalmaskodott. Gólszerzőink: Kenesei (2), Molnár, Orosz.

Szavazni a Facebookon ennél a posztnál lehet (vagy ide kattintva)!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman