HÍREK

Szombaton nyilvános edzőmeccsek - bérletvásárlási lehetőséggel

2024-07-12

Szombaton nyilvános edzőmeccsek - bérletvásárlási lehetőséggel

Mostantól idehaza folytatja a felkészülést a felnőtt csapat a bajnoki szezonra.

Szombaton ismét páros edzőmeccs szerepel a programban: 16:00-kor az NB II-es HR Rent-Kozármisleny lesz az ellenfél, majd 18:00-kor a Bp. Honvéd csapatával mérkőzünk meg. Mindkét találkozóra a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián kerül sor. A belépés díjtalan.

Fontos információ, hogy aznap 14:30 és 18:30 között bérletvásárlásra is lehetőség lesz az Új Hidegkuti Nándor Stadion jegypénztárában, valamint ebben az időszakban a shop is nyitva tart majd. Bérletinformációk az új szezonra itt.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a meccs helyszínén, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián a parkolás lehetősége közterületen rendkívül korlátozott, így javasoljuk a létesítmény gyalogos módon vagy tömegközlekedéssel való megközelítését. Tömegközlekedéssel a 37A jelzésű villamossal lehet az Akadémia főbejáratig eljutni, amihez a „Salgótarjáni utca, temető” elnevezésű megállónál célszerű leszállni. Gyalogosan pedig az Új Hidegkuti Nándor Stadion környékén, közterületen való parkolás után a villamos felüljárón keresztül, a Salgótarjáni utcai edzőközpont mellett elhaladva kb. 8 perc sétával elérhető a létesítmény.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-09-20 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

FERENCVÁROSI TC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman