HÍREK

Kölcsönfigyelő: Tóth gólt szerzett, Varga a legvégén parádézott (Videó)

2021-03-15

Kölcsönfigyelő: Tóth gólt szerzett, Varga a legvégén parádézott (Videó)

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd az élvonalba, NB II-be és NB III-ba kölcsönadott labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs a MOL Fehérvár FC elleni kupamérkőzésen pihenőt kapott, viszont a vasárnapi Mezőkövesd Zsóry FC elleni bajnokin ismét ő védte a fővárosiak kapuját. Hálóőrünk a 2-1-re elveszített találkozón több védést is bemutatott, a kapott gólokról nem tehetett.

Dorogi FC:
Zuigeber Ákos 82 percet játszott a Szombathelyi Haladás elleni kevés helyzetet hozó, 0-0-ra végződő bajnokin. Szerencsi Miklós kispados volt a hazaiaknál.

Szentlőrinc SE:
Kapronczai Gergely kezdőként lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus FC ellen (0-0), a szünetben Törőcsik Péter váltotta, akinek 48. percben volt is egy lövése, balról a rövid sarkot vette célba, de próbálkozását kitolta a kapus. A végig pályán lévő Nagy Barnabás jó védőmunkája mellett egy szabadrúgással is jelentkezett. Babinszky Bence nem lépett pályára.

A teljes mérkőzés, Törőcsik lövése 1:24:25-től:

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Ezúttal is Varga Bence őrizte a szegedi kaput, és nagyban hozzájárult csapata 2-1-es sikeréhez a DEAC otthonában. Kapusunk a bekapott gólról nem tehetett, a menteni igyekvő csapattársa rosszul ért a labdába, így 2 méterről öngólt vétett. A 89. percben pedig hatalmas bravúrt mutatott be, amikor kiszedte Sárosi lövését a bal felsőből.

A teljes mérkőzés, Varga bravúrja 2:13:55-től:

Kolorcity Kazincbarcika SC:
A Békéscsaba 1912 Előre ellen fontos három pontot szerző borsodiaknál Kovács Máté ezúttal csere volt, az 55. percben állt be, de a 74. minutumban viszont a játékvezető felmutatta neki a piros lapot, miután szabálytalanul állította meg Lukács Raymondot.

A teljes mérkőzést, Kovács kiállítása 1:16:24-től:

Kaposvári Rákóczi FC:
A BFC Siófok elleni somogyi rangadón Bidzilya Anton a 85. percben lépett pályára, de az 1-1-es eredményen már ő sem tudott változtatni.

WKW ETO FC Győr:
Szuhodovszki Soma sérülés miatt nem lépett pályára az Aqvital FC Csákvár elleni hazai bajnokin (1-1).

Gyirmót FC Győr:
Lustyik Levente kispados volt a Vasas FC elleni döntetlen (1-1) alkalmával.

Iváncsa KSE:
Tóth Zoltán alapozta meg az iváncsai győzelmet, miután már a 4. percben az ESMTK kapujába talált a 3-1-re megnyert összecsapáson.

Fotó: labdarugas.deac.hu/Derencsényi István

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-09-20 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

FERENCVÁROSI TC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman