HÍREK

Zuigéber büntetőből talált be a húsvéti fordulóban - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

2022-04-19

Zuigéber büntetőből talált be a húsvéti fordulóban - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs kispados volt az ETO FC Győr elleni mérkőzésen. Zuigéber Ákos kezdőként 65 percet játszott, a 6. percben büntetőből volt eredményes - melyet ő harcolt ki - a jobbra vetődő kapust becsapva a bal sarokba lőtt. A gólja mellett agilisan futballozott, jó játékkal járult hozzá csapata győzelméhez (2-0).

A tizenegyes szituáció és a gól:

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós az előző fordulóban begyűjtötte ötödik sárgáját, így a Vasas FC elleni találkozót eltiltás miatt kihagyta (0-3).

Kecskeméti TE:
Varga Bence több védéssel járult hozzá a III. Ker. TVE elleni 2-1-es sikerhez. Játékosunknak a kapott gólnál nem volt esélye a hárításra, együttese a találkozó végén szerzett gólokkal diadalmaskodott.

FC Ajka:
Lehoczky Roland végig a pályán volt a Szenlőrinc SE ellen, csapata 1-0-ra nyert idegenben. Játékosunk a 16. percben sárgát kapott.

PMFC:
Bíró Bence kezdőként 57 percet kapott a Nyíregyháza Spartacus FC ellen. Már a 3. percben közel járt a gólhoz, remekül érkezett csapattársa jobb oldali beadására, azonban a bal kapufa mellé továbbította a labdát (1-1).

Szentlőrinc SE:
Nagy Barnabás végigjátszotta az FC Ajka elleni összecsapását (0-1). A 91. percben ráléptek a lábára a tizenhatoson belül, de a játékvezető nem ítélt büntetőt. Andrija Drljo kezdő volt, két lövése közül az egyik az oldalhálóban kötött ki, a szünetben lecserélték. Biben Barnabás és Törőcsik Péter kispados volt.

Békéscsaba 1912 Előre:
Winter Dániel kispados volt a Szolnoki MÁV FC elleni hazai bajnokin (1-2).

Nyíregyháza Spartacus FC:
Kaka Godwords harmadik alkalommal volt kezdő az NB II-ben, 86 percet töltött a pályán a PMFC ellen (1-1). A 74. percben sárgát kapott.

Tiszakécskei LC:
Kosznovszky Márk végigjátszotta az Aqvital FC Csákvár elleni mérkőzést. Csapatán most ő sem tudott segíteni, mely nyolc veretlen találkozó után hazai környezetben kapott ki 2-0-ra.

Sönderjyske:
Prosser Dániel nem állt a szakmai stáb rendelkezésére az Aarhus ellen.

Fotó: budafokimte.hu (archív)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-10-26 20:45 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

ÚJPEST FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman