HÍREK

Villámgyors felépülés

2015-04-10

Villámgyors felépülés

Szerencsére a vártnál is jobb ütemben javul a tavaszi felkészülés idején, a Vasas elleni edzőmérkőzésen lábközépcsonttörést szenvedett Deutsch Bence állapota. Az MTK Budapest fiatal védője, már futóedzéseket végez a súlyos sérülést követően és, mint elmondta roppant mód motiválja a mellette vidáman, labdával edző társak látványa a mielőbbi visszatérésben.

– Az „öltözői hírmondó” szerint nincs messze a visszatérésed.

– Szerencsére nem kell rácáfolnom a pletykákra, remekül halad a rehabilitációm – fogott bele mondandójába Deutsch Bence. Elkezdtem futni, lassan újra barátságba kerülök a labdával is, és reményeim szerint két-három héten belül bekapcsolódhatok a közös munkába, immáron teljes intenzitással.

– Meglepően gyors ez a felépülés. Minek köszönheted mindezt?

– Szerencsére tényleg minden a tervek szerint alakult, vagy még, annál is jobban. Kiválóan sikerült a műtét és a rehabilitáció is zökkenőmentesen zajlik Sipos Péter segítségével. Valószínűleg alkati kérdés is, hogy gyorsan felépülök és az eltökéltség sem hiányzott belőlem, az biztos.

– Milyen érzés a lelátóról nézni a társakat hétről-hétre?

– Nem kívánom senkinek. Persze hihetetlenül szorítok a klubnak és a csapatnak a lelátóról is, de azért ez mégsem ugyanaz, mintha a pályán segíthetném az MTK-t. Most viszont csak előre tekintek és hiszek benne, hogy hamarosan az öltözőben készülhetek a bajnoki mérkőzésekre.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman