HÍREK

Világbajnokságra készül Gera Dániel

2015-02-18

Világbajnokságra készül Gera Dániel

19 fős keret tagjaként Telkiben edzőtáborozik, az U20-as válogatottal az MTK Budapest játékosa, aki akár a brazilok ellen is pályára léphet a május végén, Új-Zélandon rendezendő tornán. Ugyancsak a kerettel készül a pillanatnyilag Ajkán futballozó MTK nevelésű Asztalos Dávid.

Gera Dániel Richárd, 1995. augusztus 29-én, Budapesten született. A Goldball ’94 FC-ben kezdett futballozni. Játszott már korábban is az MTK-ban, de megfordult a Vasas-Pasarétben is. 2011. augusztusa óta ismét az MTK Budapest labdarúgója.

A Szalai László vezette U20-as, nemzeti együttes januárban másfél hetet töltött el a spanyolországi La Mangában, ahol a szakmai stáb kemény munkára fogta a játékosokat, napi három edzés szerepelt a programban. Az idei felkészülés második állomása vasárnap kezdődött, a kerettagok fizikai felmérése után, a La Manga-ihoz hasonló ritmusban folytatták a munkát. Ezúttal az erőnléti edzések mellett, az eltervezett taktikai elemek begyakorlása került terítékre. Az edzőtáborozást csütörtökön, felkészülési mérkőzéssel zárja a válogatott: a Budapest Honvéd élvonalbeli csapata lesz az ellenfél.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-09-14 15:00 HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI VÁROSI STADION

HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman