HÍREK

Vereséggel kezdtük a szezont

2024-08-03

Vereséggel kezdtük a szezont

Nem sikerült kétgólos hátrányból fordítani a Paks otthonában.

NB III. Dél-Nyugati csoport, 1. forduló

Paksi FC II.–MTK Budapest II. 3-1 (2-0)

Paksi FC Stadion

Vezette: Fehérvári Patrik (Bán, Hegedüs-Baráth)

Gólszerző: Kocsis (17.), Marosi (43.), Répási (90+4), illetve Vas (60.)

Sárga lap: Lapu (62.), illetve Földi (87.)

Paksi FC II.: Borsos – Skribek (Marosi, 29.), Galambos (Répási, 63.), Horváth (Földi Dominik, 46.), Éger, Pupp, Győrfi, Gyurkits, Lapu, Kocsis (Májik, 87.), Ádám

Vezetőedző: Kindl István

MTK Budapest II.: Balázs – Béres (Csányi, 75.), Farkas, Stumpf – Anokye, Antal, Bene (Hegedűs, 75.), Asanta – Herczeg (Földi, 57.), Kenesei, Bakó (Vas, 46.)

Vezetőedző: Kanta József

NB III-as labdarúgócsapatunk szombaton a Paksi FC II. otthonában kezdte meg a bajnoki szereplést. Kanta József csapata múlt héten nemzetközi tornán vett részt, ezért egy héttel később rendezték a találkozót.

Nem indult jól a meccs számunkra, hiszen a 17. percben Kocsis révén megszerezte a vezetést a Paks együttese. Sajnos a hazaiak a csereként beálló Marosi révén a 43. percben is betaláltak, így kétgólos hátrányban mentünk a szünetre.

A térfélcsere után Vas érkezett Bakó helyére az együttesünknél, aminek a 60. percben meg is lett az eredménye: Földi szedte össze a labdát jó pozícióban, majd Vas elé tette, aki szép csel után a hosszúba lőtt.

A mérkőzés hátralévő részében nem sikerült újra betalálnunk, sőt, Répási révén a 94. percben a Paks volt újra eredményes, így 3-1-re a vendéglátók nyerték a találkozót.

Kanta József: – Az az igazság, hogy megérdemelten nyert a Paks. Nagyon elégedetlen voltam az első félidővel, mert rengeteg technikai hibát vétettünk, nem volt meg bennünk az átütő erő, és sokkal agresszívabb volt az ellenfél. Félidőben próbáltuk rendezni a sorokat, a második játékrész első húsz percében feljavult a játékunk, és sikerült is szépíteni. Ezután úgy tűnt, van esélyünk egyenlíteni, de picit elfogyott a végére a lendület, nem tudtuk ott tartani a Paksot a saját kapuja előtt. Ennyi hibával nem nagyon lehet mérkőzéseket nyerni, így el kell gondolkodnia a játékosoknak is és nekünk is, mert ennél sokkal jobban kell végezni a dolgunkat.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-09-20 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

FERENCVÁROSI TC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman