HÍREK

Vereség Pakson

2020-09-26

Vereség Pakson

Nem sikerült pontot szereznünk.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Paksi FC–MTK Budapest 4-0 (1-0)

Paks, Paksi FC Stadion, 1500 néző

Vezette: Erdős József (Huszár, Garai, Bornemissza, Zierkelbach, Takács)

Gólszerző: Hahn (38., 11-esből, 56., tizenegyesből, 81.), Szakály (53.)

Sárga lap: Kulcsár (24.), Gévay (77.), Haraszti (90.) illetve Bíró (17.), Mijatovic (30.), Baki (35, 37.)

Piros lap: Baki (37.)

Paksi FC: Hegedüs – Lorentz, Gévay, Szabó – Osváth, Windecker, Balogh, Bertus (Haraszti, 79.), Kulcsár (Szakály, 45.) – Sajbán (Csősz, 73.), Hahn

Vezetőedző: Bognár György

MTK Budapest: Mijatovic – King, Baki, Nagy, Herrera – Palincsár, Cseke, Mezei – Gera (Miovski, 67.), Bíró (Ferreira, 43.), Schön (Kata, 61.)

Vezetőedző: Michael Boris

A bajnokság 5. fordulójában a Paksi FC otthonába látogattunk, akiknél a héten Bognár György vette át a vezetőedzői pozíciót. Az első félidőben sokáig egyik csapat sem tudott igazán nagy lehetőséget kialakítani: a mieink egy távoli Palincsár lövéssel veszélyeztettek, ezen kívül leginkább csak sárga lapokat lehetett feljegyezni.

A 35. percben Baki Ákos is besárgult, majd két perccel később Hahnt akadályozta a tizenhatoson belül, a játékvezető büntetőt ítélt, Ákos pedig megkapta második sárgáját, így kiállni kényszerült. Hahn higgadtan értékesítette a büntetőt, tehát a félidő vége előtt játékosok és gólok számában is hátrányba kerültünk. (1-0)

A második játékrészt Bertus lövése nyitotta, Mijatovic magabiztosan hárított. Az emberhátrány dacára aktívabban kezdtük a második félidőt, mégis a Paks talált be: bal oldali támadást követően Szakály elé került a labda, aki a rövid sarokba lőtt. (2-0)

Három perccel később King mellett ment el Sajbán, hátvédünk szabálytalanul állította meg, ismét tizenegyest ítélt a játékvezető, Hahn pedig ezúttal sem hibázott. (3-0)

A 65. percben Cseke indítását követően King lépett be a tizenhatoson belülre, szép csel után úgy tűnt, a paksi hátvéd szabálytalanul állította meg, ám a bíró sípja néma maradt. Egy perccel később King beadásából Gera fejelhetett, a felsőkapufán csattant a labda.

A 78. percben ígéretes helyről végezhettünk el szabadrúgást, Mezei szépen tekerte kapura, Hegedüs óriásit védett. Ezt követően a szögletünkből Miovski fejelt, a kapu elől tisztáztak a védők.

A 81. percben Mijatovic rosszul vette át a hazaadást, Hahn elvette tőle a labdát, és berúgta a Paks negyedik gólját, kialakítva ezzel a végeredményt. (4-0)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman