HÍREK

Vereség a Majos ellen

2024-08-18

Vereség a Majos ellen

Ezúttal nem sikerült pontot szereznünk.

NB III Dél-Nyugati csoport, 4. forduló

MTK Budapest II.–Majosi SE 0-1 (0-1)

Vezette: Ódor Ádám (Dobos, Ferencsák)

Gólszerző: Lőrinc (6.)

Sárga lap: Csényi (45.), Asante (79.), Antal (90.), illetve Lőrinc (42.), Takács (56.), Horváth (90+4.)

MTK Budapest II.: Szolár – Stumpf, Béres, Csányi (Farkas, 46.) – Anokye, Bene (Ebot, 64.), Antal, Asante (Vas, 82.) – Herczeg (Balogh, 46.), Kenesei, Bakó

Vezetőedző: Kanta József

Majosi SE: Pölöskei – Húsvéth, Zsiga, Keresztes (Horváth, 29.), Lőrinc (Cs. Nagy, 90+2), Balogh Ádám (Preinninger, 85.), Kovács László, Stampfel, Abért, Sztankó, Takács (Vető, 85.)

Vezetőedző: Varga Balázs

NB III-as csapatunk a Dél-Nyugati csoport negyedik fordulójának mérkőzésén a Majosi SE gárdáját fogadta. Sajnos nem kezdtük jól a találkozót, ugyanis már a hatodik percben megszerezte a vezetést az ellenfél Lőrinc révén.

Ezt követően futnunk kellett az eredmény után, de a vendégek védelme remekül működött, így nem tudtuk feltörni őket, és nem jutottunk el igazi ziccerig.  

A második játékrészben is mindent megtettünk azért, hogy egyenlítsünk, de inkább csak meddő mezőnyfölényt tudtunk kialakítani, és nagyrészt csak átlövésekkel tudtunk veszélyeztetni a mélyen védekező Majos ellen. A meccs hajrájában sem tudtunk betalálni, így pont nélkül zártuk a fordulót.

Kanta József: – Nagyon csalódott vagyok az eredmény és a játék miatt is. Az első félidőben gyámoltalanul játszottunk, és korán hátrányba kerültünk. Ezt követően nem tetszett, ahogy reagáltunk: kapkodtunk, türelmetlenek voltunk, és rengeteg labdát elszórtunk. A második félidőben igyekeztünk, mentünk az egyenlítésért, de hiányzott a kreativitás. Jól védekezett az ellenfél, csak rossz átlövésekig jutottunk el a stabil Majos ellen. Tudtuk, hogy ha hátrányba kerülünk, nagyon nehéz dolgunk lesz, és most hiányzott az átütő erő a csapatból. Sokat kell még dolgoznunk annak érdekében, hogy egyről a kettőre jussunk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-09-20 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

FERENCVÁROSI TC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman