HÍREK

Vereség a Gárdony otthonában

2024-10-06

Vereség a Gárdony otthonában

NB III-as csapatunk hiába vezetett, a második félidei gyenge teljesítménynek köszönhetően nagyarányú vereséget szenvedett.

NB III Dél-Nyugati csoport, 10. forduló

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–MTK Budapest II. 5-1 (0-1)

Vezette: Bognár Réka (Király, Kulman)

Gólszerző: Gajdóczi (54.), Bozai (58., 69., 78.), Papucsek (64.), illetve Bobál (4.)

Sárga lap: Papucsek (50.), Csontos (91.) illetve Asante (64.)

Piros lap: Anokye (91.)

NB III-as csapatunk a bajnokság 10. fordulójában a Gárdony otthonába látogatott. Jól kezdtük a találkozót, hiszen a negyedik percben Bobál érkezett remekül egy pontrúgásra, és védhetetlenül fejelt a kapuba. Az első félidőt ezt követően is uraltuk, de sajnos nem sikerült megnövelni az előnyünket.

A második játékrészben ez megbosszulta magát, sajnos igazi hidegzuhany következett: az 54. percben Gajdóczi volt eredményes, majd Bozai is betalált, aztán Papucsek is gólt szerzett, később pedig Bozai újabb két alkalommal rezgette meg a hálónkat, így 5-1-es vereséget szenvedtünk.

Kanta József: – A meccs előtt arra kértük a játékosokat, próbálják kizárni a külső körülményeket. A pálya gyors passzos játékra alkalmatlan volt, de az első félidővel elégedett voltam, kontrolláltuk a meccset. A második játékrészben nyújtott teljesítményünk miatt mérhetetlenül szégyellem magam, és remélem a játékosok is. Akaratban, mentalitásban sokkal több kell, ha komoly futballistákká szeretnének válni a jövőben. Természetesen én is vállalom a felelősséget, hiszen én vagyok a vezetőedző.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-10-19 17:30 DVTK STADION

DVTK

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman