HÍREK

Változások a kapusoknál - Somodi is az MTK-nál folytatja

2019-06-21

Változások a kapusoknál - Somodi is az MTK-nál folytatja

Felnőttcsapatunk keretének átalakulása a kapusokat is jelentősen érinti.

Ahogyan azt a héten már bejelentettük, kölcsönjátéka után visszatért hozzánk a Vasasból Bese Balázs, akinek a szerződését 2022. június 30-ig meghosszabbítottuk, továbbá ugyanerre a posztra érkezett a rutinos játékos, Somodi Bence is.

A 31 éves labdarúgó korábban megfordult Angliában a nagy múltú Blackburnnél, hazánkban a Ferencváros, a Diósgyőr, a Győri ETO, a Vidi és a Puskás Akadémia NB I-es keretét is erősítette, továbbá játszott a másodosztályú Gyirmót, Kaposvár, a legutóbbi két évben pedig a Kazincbarcika színeiben is, amelynek a csapatkapitánya volt. A rutinos kapus az előző két idényben alapembere volt a borsodi csapatnak, összesen 55 alkalommal állt kezdőként a gólvonal mögé. Somodi Bencével 2021 nyaráig szóló szerződést kötöttünk.

További fejlemény a kerettel kapcsolatban, hogy klubunk számára előnyös ajánlat érkezett Demjén Patrikért, ezért a 21 éves kapus játékjogát értékesítettük, valamint Artem Kicsak után távozik Horváth László is, aki az előző idényben 8 mérkőzésen lépett pályára.

Korábban írtunk arról is, hogy az U19-es bajnokcsapatunk erőssége, a korosztályos magyar válogatott Varasdi Dániel is aláírta első profi szerződését klubunknál 2022. június 30-ig. Tehetséges kapusunknak folyamatos játéklehetőségre van szüksége a fejlődése érdekében, így őt várhatóan a következő szezonra kölcsönadjuk.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman