HÍREK

Ukrán csapatot vertünk az Új Hidegkutiban

2019-07-10

Ukrán csapatot vertünk az Új Hidegkutiban

Negyedik edzőmeccsünket az ukrán FC Minaj ellen játszottuk, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lejátszott mérkőzés a mieink 1-0-s sikerével zárult.

Mi kezdtünk jobban a nyilvános edzőmeccsen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, az ukránok kapusa többször is csak az utolsó pillanatban mentett támadóink elől.

Az első nagyobb ziccer Vass Patrik előtt adódott a félidő közepén, amikoris elfektette a kapust, de a visszaérő védő a gólvonalról mentett.

Szűk negyedórával később Bognár is betalálhatott volna, miután tökéletes ütempasszt kapott Vasstól, de a kapus hatalmasat mentett, így 0-0-al fordultak a csapatok.

Fordulás után megint mi rúghattunk volna gólt: Lencse egy labdaszerzés után kicselezte a kapust, de gurítása nem volt pontos. A túloldalon viszont Varga mentett a jobb sarok elől szép vetődéssel.

Bő egy óra után sort cseréltünk, ezt követően is inkább mi domináltunk. Meg is szereztük a megérdemelt vezetést: a 73. percben Zuigeber szabadrúgását Simon fejelte le Törőcsiknek, aki a rövid felsőbe bombázott (1-0).

Nem sokkal utána Katona beadását Törőcsik lőtte a kapufára, Zuigeber ismétlését pedig blokkolták, majd a következő akciónál Babinszky maradt le centikkel egy beadásról.

Az állás ezt követően már nem változott, így a nemzetközi edzőmérkőzésen legyőztünk ukrán ellenfelünket. Folytatás szombaton az ESMTK ellen.

MTK Budapest - FC Minaj 1-0
Gólszerző: Törőcsik (73.)

Összeállítás: Varga - Katona, Baki, Deák (Fülöp, 46.), Nagy Zs. - Mezei, Palincsár, Bognár - Vass, Lencse, Szatmári

A 65. perctől: Bese - Anton, Varju, Fülöp, Katona - Kovács, Kata, Törőcsik - Babinszky, Simon, Zuigeber

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman