HÍREK

Újra itthon készülünk a tavaszi szezonra

2020-01-20

Újra itthon készülünk a tavaszi szezonra

Csapatunk vasárnap este megérkezett a törökországi edzőtáborból és szerdától itthon folytatja a felkészülést.

A Merkantil Bank Ligát vezető és a Magyar Kupában nyolcaddöntős együttesünk vasárnap este megérkezett Törökországból, ahol kiváló körülmények között 11 napig készülhetett a tavaszi folytatásra.

Michael Boris gárdája Antalyában és Belekben négy felkészülési összecsapáson lépett pályára. A kazah Okzthetpes ellen két góllal, a német FC Viktoria Köln ellen szintén két találattal, míg az Európa Liga csoportkörében az utóbbi években kétszer is megforduló azeri FK Qabala ellen kapott gól nélkül, 3-0-ra sikerült diadalmaskodni. Egyedül az 1. FC Kaiserslautern bizonyult jobbnak csapatunknál.

Az együttes két pihenőnapot követően szerdától már újra itthon készül. A felkészülési programban még szerepel egy edzőmérkőzés a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen vasárnap (január 26.). A találkozó pontos helyszínéről és időpontjáról később tájékoztatjuk szurkolóinkat.

Az első tétmérkőzésre február 2-án (vasárnap), 17 órakor kerül sor, amikor a bajnokság 22. fordulójában a Dorogi FC-t fogadjuk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman