HÍREK

Újabb szektorokat nyit meg a dunaújvárosi stadionban az MTK

2016-04-29

Újabb szektorokat nyit meg a dunaújvárosi stadionban az MTK

Az MTK Budapest vezetősége megvizsgálta annak lehetőségét, hogy miként lehetne a jelenleg 378 főt befogadni képes dunaújvárosi vendégszektor mellé újabbakat nyitni, az OTP Bank Liga 33. fordulójában sorra kerülő MTK Budapest – Vasas FC mérkőzésre.

Az MTK Budapest klubigazgatója, a Vasas FC ügyvezetője, a dunaújvárosi és a Fejér megyei rendőrség képviselőivel – pénteken – pályabejárást tartott a Dunaferr Arénában. A megbeszélés után az MTK klubvezetése úgy döntött, hogy a vendégcsapat drukkerei és a semleges szurkolók számára, az MTK Budapest megnyitja a „D” mellett a „C” és az ”E” szektort is, így 974 fő befogadására válik alkalmassá a lelátó, vendégek számára fenntartott része.

A Vasas FC a saját biztonsági szolgálatával vállalta a vendégszektor belső biztosítását, és objektív felelősséget vállal az ott történtekért.

A vendégcsapat szimpatizánsai és a semleges nézők, szurkolói kártya nélkül tekinthetik meg a találkozót.

Az MTK Budapest szurkolói most is az „I” és a „K” szektorban foglalhatnak helyet, ahogyan azt tehették a korábbi hat, Dunaújvárosban rendezett mérkőzésen is. Ezekre a helyekre csak MTK Budapest szurkolói kártyával rendelkezők válthatnak jegyet.

Az MTK Budapest – Vasas FC mérkőzésre – szurkolói kártya nélkül – jegyet lehet vásárolni a Vasas FC Fáy utcai földszintes irodájában, pénteken 15:30 és 18:00 óra között, valamint szombaton 12:00 és 14:00 óra között. Jegyek válthatók – szurkolói kártyával – a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a SYMA Csarnokban és a Bálnában a TEX irodáiban.

A helyszínen a pénztárak 15:00 órakor nyitnak, szurkolói kártya kiváltására a dunaújvárosi stadionnál nincs lehetőség.

    A Vasas FC közleménye itt olvasható:

Közlemény

A mai, dunaújvárosi megbeszélésen, melyen részt vett a Fejér megyei Rendőrkapitányság valamint a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság képviselője, az MTK Budapest részéről: Domonyai László klubigazgató, valamint Polyák Balázs, a Vasas részéről: Vancsa Miklós ügyvezető, Keresztúri András technikai vezető és Békési Balázs a XIII. kerületi Rendőrkapitányság részéről a Vasas futballmérkőzések felelőse.

A felek olyan megoldásban egyeztek meg, amely a magyar labdarúgás céljait hivatott követni, és a stadion infrastrukturális lehetőségeit és az MLSZ előírásait maradéktalanul betartva úgy döntöttek, hogy a lehető legtöbb nézőnek, szurkolónak biztosítsanak lehetőséget az MTK Budapest – Vasas FC bajnoki labdarúgó-mérkőzés megtekintésére.

Köszönettel tartozunk mindkét rendőri szervnek és azok képviselőinek, de leginkább az MTK Budapest vezetésének, akik a futball és szurkolók mellé állva biztosították az emberek bejutását. Hangsúlyozni szeretném, hogy az MTK Budapest és annak vezetése dönthetett volna más módon is.

Ezen hozzáállását a Vasas köszöni, és szeretné, ha a két klub korábbi, kimondottan jó kapcsolata továbbra is fennmaradna.

A tárgyaláson a felek a következőkben maradtak:

  • Az MTK Budapest – Vasas FC bajnoki mérkőzésre a Vasas szurkolóknak nincs szüksége szurkolói kártyára a belépőjegyek megvásárlásához.
  • A mérkőzésre, a korábban hirdetett egy szektor helyett három szektor kerül megnyitásra, amelyre a pontosság igénye nélkül közel 1000 szurkoló foglalhat helyet. Fontos megjegyezni, hogy a Vasas FC saját szurkolóinak biztosítását magára vállalja a stadionon belül, ezért fokozottan kérjük szurkolóinkat a sportszerű szurkolásra, mert minden nem a futballpályára való cselekedet, bekiabálás és egyéb ügyekért a Vasast terheli a felelősség, mind anyagi, mind erkölcsi szempontból.

Budapest, 2016. április 29.

[image]

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-09-14 15:00 HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI VÁROSI STADION

HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman