HÍREK

Újabb korábbi akadémistánk debütált a válogatottban

2020-09-04

Újabb korábbi akadémistánk debütált a válogatottban

Schäfer András csereként lépett pályára a Törökország elleni győztes mérkőzésen.

A 21 éves játékos 2014-ben érkezett Agárdra, a Sándor Károly Akadémiára, ahol az U16-os csapatban kezdte meg kék-fehér karrierjét. 

A 2015/16-os szezonban az U17-es csapat alapembereként bemutatkozhatott az U19-es együttesben is, majd a következő szezonban elérkezett számára az áttörés, akkor még U19-es csapatunk oszlopos tagjaként.

Március 26-án bemutatkozott második csapatunkban a BKV Előre elleni mérkőzésen, ahol rögtön góllal hívta fel magára a figyelmet. pár nappal később, április 1-jén már az OTP Bank Ligában szereplő felnőtt csapat keretében neveztük a Gyirmót elleni idegenbeli találkozón, ahol a 61. percben pályára is lépett.

A 2017/18-as idényben a felnőtt keret egyik első neve volt a listán, 28 mérkőzésen szerepelt a bajnokságban, 6 alkalommal pedig a Magyar Kupában.

A 2018/19-es idényben 14 bajnoki és egy kupamérkőzés szerepelt neve mellett az első félévben, majd januárban érkezett a külföldi lehetőség, az olasz Genoa csapatába igazolt.

A jelenleg Dunaszerdahelyen szereplő fiatal középpályás meghívót kapott a Törökország és Oroszország ellen készülő nemzeti csapatba, a Nemzetek Ligája első körében, idegenben a Yeni 4 Eylül Stadionban csereként 30 percet kapott, és jó játékkal vette ki részét a győztes mérkőzésből.

Klubunk és Akadémiánk nevében is gratulálunk Séfinek, és sok, sikeres mérkőzést kívánunk válogatott és klubszinten egyaránt.
 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman