HÍREK

U21-ES VÁLOGATOTT: NAGY ÉS PALINCSÁR KEZDŐKÉNT LÉPETT PÁLYÁRA AZ ÉSZAKÍREK ELLEN

2019-11-15

U21-ES VÁLOGATOTT: NAGY ÉS PALINCSÁR KEZDŐKÉNT LÉPETT PÁLYÁRA AZ ÉSZAKÍREK ELLEN

Védőnk végig a pályán volt, középpályásunk egy félidőt kapott az 1-1-re végződő összecsapáson. Varju Benedek nem lépett pályára.

A magyar U21-es válogatott a 2021-es Szlovéniával közösen rendezendő Európa-bajnokságra készülve ezúttal Észak-Írországban lépett pályára. Gera Zoltán szövetségi edző a kerethirdetés alkalmával három MTK-s játékosnak küldött meghívót, Nagy Zsombornak, Palincsár Martinnak és Varju Benedeknek.

A ballinamallardi Ferney Parkban rendezett összecsapáson Nagy és Palincsár kapott játéklehetőséget, míg a keretbe 18 évesen először bekerülő Varju nem lépett pályára az 1-1-re végződő mérkőzésen.

Nagy a három belső védős felállásban a védelem közepén kapott szerepet, és végig is játszotta a 90 percet. A középpályán bevetett Palincsár a szünetben átadta a helyét korábbi futballistánknak, az olasz Genoa kölcsönjátékosaként a Chievóban játszó Schäfer Andrásnak.

A válogatott legközelebb november 18-án, hétfőn 19 órakor lép pályára, amikor Ausztriát fogadja a megújult Puskás Ferenc Stadionban.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman