HÍREK

További 200 szurkolónk nézheti meg a helyszínen a női BL-indulásért zajló rájátszás második mérkőzését

2020-06-10

További 200 szurkolónk nézheti meg a helyszínen a női BL-indulásért zajló rájátszás második mérkőzését

A mérkőzés megtekintése továbbra is előregisztrációhoz kötött, mely csütörtök 12 óráig tehető meg.

Mint ismert, csütörtökön 20 órától női labdarúgócsapatunk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lép pályára az FTC-Telekom ellen a női BL-indulásért zajló rájátszás második mérkőzésén.
 
Az MTK Hungária FC tájékoztatja szurkolóinkat, hogy minden lehetséges forgatókönyvet és biztonsági kockázatot kielemezve további, legfeljebb 200 fő számára van még lehetőség a helyszínen megtekinteni a találkozót, viszont ezen felül már további drukkerek belépése semmilyen körülmények között nem megoldható a stadionba.
 
A 65 év felettiek védelme kiemelten fontos számunkra, ugyanakkor saját felelősségükre a mérkőzés számukra is megtekinthető.
 
Az előregisztráció mindenki számára kötelező - a helyszínen nem lehet jegyet venni -, ez pedig csütörtök (06.11.) 12 óráig tehető meg az info@mtkbudapest.hu címre elküldött e-maillel. 
 
Fontos információ, hogy az előregisztráción sikeresen áteső drukkereink a hazai pénztárban tudják majd a 0 forintos jegyüket kiváltani, ezt követően az 1-es kapun tudnak bejönni a stadion területére. Megkérünk minden szurkolót, hogy az esetleges fennakadások elkerülése érdekében időben érkezzen, mert a helyszíni regisztráció és a jegyek kiváltása némi időt igényel. A nem VIP-bérletesek a bérlet felmutatásával tudnak belépni. 
 
Megkérjük a vendégszurkolókat, az említett címen ne regisztráljanak, a számukra fenntartott szektorba kizárólag az FTC-által leadott listán szereplők léphetnek be!
 
Mint ismert, a kormány május végén hozott döntése alapján a nézők visszatérhetnek a lelátóra, amennyiben a szervező klub úgy dönt, él a lehetőséggel, és bizonyos korlátozások és óvintézkedések mellett beengedi a drukkereket. Az MTK Hungária FC mindvégig arra törekedett, hogy a szezon legfontosabb hazai női mérkőzését szurkolóink is minél nagyobb számban a helyszínen tekinthessék meg, biztonságos körülmények teljesülése mellett. A járványhelyzetre való tekintettel nem nyithatjuk meg teljesen az Új Hidegkuti Nándor Stadiont, a mérkőzést összesen így a mostani bővítéssel együtt 600 fő tekintheti meg a helyszínen, ennél több drukker belépésére nincs lehetőség.
 
Fokozottan kérünk mindenkit, az egészségügyi előírások, ajánlások maradéktalan betartására!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman