HÍREK

A szurkolók szerint Zuigeber lőtte az őszi szezon legszebb gólját

2019-12-30

A szurkolók szerint Zuigeber lőtte az őszi szezon legszebb gólját

Drukkereink szavazatai alapján a jelenleg lábadozó Zuigeber Ákos lőtte az ősz legszebb találatát a Dorog ellen. Fiatal csatárunk azon az összecsapáson duplázott, góljaival kibérelte a dobogó első két fokát.

Lezárult a gólszépségverseny, melyen szurkolóink dönthették el, melyik volt az őszi szezon legszebb találata. A listára tizenhat gól fért el, melynek végén a közönségszavazat alapján öt jutott be a döntőbe.

Hétfő délutánig Kanta József Budaörs, Vass Patrik Békéscsaba, Schön Szabolcs DVTK, valamint Zuigeber Ákos Dorog elleni duplájára lehetett voksolni.

Drukkereink nem fogták vissza magukat, több száz szavazat érkezett a klub hivatalos Facebook-oldalán meghirdetett játékra, melyet végül Zuigeber Ákos nyert meg, ezzel is bizonyítva népszerűségét a drukkerek körében.

Szurkolóink döntése értelmében a 18 éves futballista Dorog elleni első találata volt a legszebb 164 szavazattal. A műtét után lábadozó játékos saját magát előzte meg a voksoláson, a második helyen ugyanis a dorogiak elleni második gólja zárt 155 vokssal.

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára Kanta József állhatott fel, rutinos karmesterünk Budaörs elleni győztes bombája 67 szavazatot kapott. Schön Szabolcs továbbjutást érő, DVTK elleni találatát ötvenheten, Vass Patrik Békéscsaba elleni rövid felsőbe vágott gólját tízen látták a legszebbnek.

Köszönjük minden kedves szurkolónknak a szavazatokat és gratulálunk a győztesnek!

Zuigeber Ákos győztes gólja a 4-es számú a videóban:

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman