HÍREK

Szombaton a stadionban már lehet belépőt venni az Örökrangadóra

2020-08-01

Szombaton a stadionban már lehet belépőt venni az Örökrangadóra

A nagy érdeklődésre való tekintettel nem elhanyagolható szempont, hogy még az online árusítás megkezdése előtt személyesen meg lehet venni a belépőket a bajnoki nyitányra.

Az OTP Bank Liga kezdete előtt együttesünk 17:00-kor a felvidéki SKF Sered csapatával mérkőzik meg az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A szlovák élvonalban szereplő gárda elleni összecsapásra a belépés ingyenes lesz.

Szurkolóink az 1-es és a 4-es kapun léphetnek be a stadionba, a VIP-szektort csak a VIP-bérlettel rendelkezők vehetik igénybe. Kapunyitás 16 órakor, a büfék mindenhol nyitva lesznek.

Rendkívül fontos információ, hogy a mérkőzés előtt és alatt is lesz lehetőség megvásárolni a Ferencváros elleni bajnokira szóló belépőket. Aki ma kilátogat a meccsre, még az online árusítás megkezdése előtt tud jegyet venni az Örökrangadóra, ami a nagy érdeklődésre való tekintettel nem elhanyagolható szempont.

A pénztár - ahogy a shop is - 15 és 19 óra között tart nyitva, drukkereink az új idényre szóló bérletüket is megvásárolhatják.

Íme, az idei szezonra szóló jegyinformációk:

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman