HÍREK

Sérültmustra

2016-04-08

Sérültmustra

Az utóbbi napokban, hetekben, szinte több sérüléssel kellett foglalkoznia az MTK Budapest orvosi stábjának, mint idáig az egész idényben. Dr. Dreissiger Imre, csapatorvostól kértünk helyzetjelentést.

Az OTP Bank Liga feszített programja – a sorozatterhelés – nem kíméli a labdarúgókat. Több csapatnál is gondot okoznak a sérülések, amit az MTK Budapest játékosai sem úsztak meg az utóbbi időben. dr. Dreissiger Imre, csapatorvos azonban jó hírekkel is szolgált a sérültek állapotáról.

Nézzük egyesével, hogy haladnak a rehabilitációval a maródiak.

Myke Bouard Ramos:

Myke az a játékosunk, akinek a játékát még kicsit hosszabb ideig nélkülöznünk kell. A combfeszítő izmában van szakadás.

Torghelle Sándor:

Részleges szakadással küzd a csípőhajlító izomzatában. Jól halad a felépülése – amiért sokat is tesz – reméljük, egy hét múlva már segíthet a csapatnak a pályán.

Marek Strestik:

A jövő hét végéig biztosan nem számíthat játékára a szakvezetés, hiszen részleges vádliszakadást szenvedett a legutóbbi fordulóban.

Hrepka Ádám:

Zúzódásos sérülése volt a térd oldalszalagjában. Gyulladáscsökkentő kezelést kapott, aminek eredményeként pár napon belül egészségesen térhet vissza a pályára.

Varga Szabolcs:

Szerencsére Szabi térdszalag sérülése már a múlté. Remekül szállt be a játékba a Békéscsaba ellen, ami után panaszmentes.

Mato Grgics:

Hámsérülése után játékra kész Mato, tehát szombaton már pályára is léphet, ha úgy dönt a szakvezetés.

Bese Barnabás:

A szerdai mérkőzésen rúgást kapott, de az ő játékát sem akadályozza semmi.

Darko Nikacs:

Enyhe fáradásos húzódása miatt le kellett cserélni a legutóbbi találkozón, de szerencsére Darko jól regenerálódik, ott lehet a pályán a DVTK ellen.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman