HÍREK

Sajtóakkreditáció a Bp. Honvéd elleni MK-mérkőzésre - fontos információk

2020-05-18

Sajtóakkreditáció a Bp. Honvéd elleni MK-mérkőzésre - fontos információk

Mint ismert, labdarúgócsapatunk szombaton a Magyar Kupa első elődöntőjében a Bp. Honvéd együttesét fogadja hazai pályán, zárt kapuk mögött 20:05-kor. 

A mérkőzésre szigorú előírások mellett kerül sor, mindez érinti a média képviselőinek munkáját is. 

A sajtópáholyban összesen 10 fő lehet majd jelen, a sajtó képviselői május 21., csütörtök 16:00-ig akkreditálhatnak az összecsapásra az alábbi linken.

Felhívjuk az újságírók figyelmét, hogy mivel korlátozott számban tudunk csak akkreditációt biztosítani, így nem minden igénylést tudunk elfogadni. Elsőbbséget élveznek a sporttal foglalkozó orgánumok, a nagy olvasottságú médiatermékek, valamint azok, akik az NB II-es szezon során is rendszeresen képviseltették magukat csapatunk mérkőzésein. Minden akkreditált munkatársnak kötelező az általános járványügyi szabályok betartása (pld. az egészségügyi maszk viselése, higiéniai előírások betartása, az egymástól megfelelő védőtávolság tartása).

Rendkívül fontos információ, hogy a szövetségi előírásoknak megfelelően a stadion zónákra lesz osztva, az akkreditált újságírók a Protokoll zónában foglalnak majd helyet, és ők nem érintkezhetnek a Sport zónában lévőkkel, ami azt jelenti, hogy a mérkőzés után nem lesz lehetőség találkozni a játékosokkal, edzőkkel. A mérkőzést élőben közvetíti az M4Sport, ahol közvetlenül a találkozó lefújása után a vezetőedzők és játékosok is értékelik a történteket, az mtkbudapest.hu-n pedig azonnal olvasható lesz Michael Boris vezetőedző értékelése.

A fotósok esetében szintén komoly korlátozások lépnek életbe: a klubok képviselőivel együtt összesen 6 fő kaphat akkreditációt, és ők a Sport zónában kerülnek elhelyezésre (ahogy például a játékosok is), így oda csak olyan személy léphet be, akin legfeljebb a mérkőzés előtt 24-36 órával a megfelelő tesztet elvégezték negatív eredménnyel, és az erről szóló igazolást pénteken 16:00-ig elküldi a press@mtkbudapest.hu címre. Tájékoztatjuk a média képviselőit, hogy erre a helyzetre reagálva az MTK Budapest már a mérkőzés során megfelelő minőségű fotókat biztosít azoknak, akik a press@mtkbudapest.hu címen ezt előzetesen igénylik.

Sajtóakkreditáció igénylése itt!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman