HÍREK

PÖLÖSKEI: NAGY ÉLMÉNY LESZ A SRÁCOKNAK ILYEN MECCSEN JÁTSZANI

2019-10-02

PÖLÖSKEI: NAGY ÉLMÉNY LESZ A SRÁCOKNAK ILYEN MECCSEN JÁTSZANI

Ma este megkezdi szereplését az Ifjúsági Bajnokok Ligája-sorozatban az MTK Budapest együttese.

18:00-kor a bosnyák HSK Zrinjski Mostar lesz az ellenfelünk az első körben (őket itt mutattuk be), a mérkőzésre a belépés díjtalan, az első 500 érkező ajándékot is kap - részletek itt.

A tavalyi szezonban az U19-es csapatot bajnoki címig vezető Pölöskei Gábor nyilatkozott arról, mit vár az esti meccstől.
- Tudjuk, hogy egy speciális sorozat az ifi BL, amelyben most egy olyan kerettel lépünk pályára, ahol egy-két napot tudtak csak együtt tölteni a játékosok, hiszen köztudott, hogy sokan már a felnőttekkel készülnek nyár óta. Megpróbáltuk felkészíteni a srácokat az ellenfélből, kaptunk videóanyagot róluk, azt kielemeztük, amennyire lehetett, és taktikailag igyekeztünk a lehető legjobban felkészülni. Az előzetes felkészülés viszont egy több ismeretlenes egyenlet, mert ahogy a mi csapatunk is sok helyen fog változni az elmúlt hetekhez képest, úgy az ellenfélnél is lesznek cserék ahhoz képest, amit a videón láttunk, ez a sok változás pedig egy teljesen más meccset is hozhat, mint amire a szakmai stábok előzetesen számítanak. Ami viszont biztos: mindenki nagyon fegyelmezetten és lelkesen készül a mérkőzésre, nagy élmény lesz a srácoknak az, hogy jó hangulatú mérkőzésen komoly stadionban fognak játszani. Az ellenfél kapcsán annyit még érdemes elmondani, hogy a bosnyák futballból topjátékosok kerültek és kerülnek ki topbajnokságokba, ennek megfelelően az utánpótlásuk kitűnő, a Zrinjski Mostar pedig az ország kiemelkedő klubja ezen a téren. A délszláv mentalitás miatt a mienknek is alaposan oda kell tenniük magukat, hogy jó eredményt érjünk el. Az ilyen párharcoknál fontos, hogy itthon nullára lehozzuk a meccset, úgyhogy stabilan kell futballozni, mellette előrefelé is kreatívnak kell lenni. Szeretném megkérni szurkolóinkat, hogy minél nagyobb számban jöjjenek ki a BL-meccsre és buzdítsák a fiatalokat a komoly figyelmet kapó nemzetközi találkozón - mondta a vezetőedző.

Az ifi BL-ről szóló eddigi összes cikkünk itt érhető el.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman