HÍREK

Hétfőn is MTK TV az M4 Sporton

2020-04-16

Hétfőn is MTK TV az M4 Sporton

2020-ban negyedik alkalommal jelentkezik klubunk hivatalos televíziója. A pénteki premier után hétfőn is sor kerül az ismétlésre.

A klub életébe bepillantó félórás műsor teljes egészét ezúttal is a labdarúgás teszi ki. Az idei negyedik adásban exkluzív beszámolókkal jelentkezünk a koronavírus-járvány miatt egyénileg, otthonukban készülő labdarúgóinkról. 

A klubtelevízió stábja otthonában látogatta meg gólerős támadónkat, Lencse Lászlót, aki családi élete mellett a felkészülésébe is bepillantást engedett. Csatárunk mellett Nagy Zsombor, Gera Dániel és Fülöp Noel is mesélt a speciális helyzet adta körülményekről.

Bemutatjuk, hogyan álltak át a digitális képzésre, valamint a kialakult helyzetre akadémiánk játékosai és szakemberei. Székely Zsolt szekcióvezető mellett Szabó András erőnléti edző, Kovácsné Hankovszky Dóra mentáltréner, Németh Miklós rehabilitációs szakember, és Villányi Gergely videóelemző adott helyzetjelentést a munka menetéről.

Bemutatjuk női csapatunkat, akiket még a horvát ZNK Osijek elleni edzőmérkőzésen látogatott meg a stáb. A célokról, a jövőről Csopaki István szakágvezető, Varga Attila vezetőedző, a játékosok közül pedig Pinczi Anita és Turányi Lilla beszélt.

Természetesen az áprilisi adás sem telik el kvíz nélkül, melyben ezúttal Katona Máté és Vass Patrik volt a két főszereplő.

Az MTK TV adásának a második ismétlésére hétfőn 12:08-kor kerül sor az M4 Sporton.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman