HÍREK

Pénteken ismét MTK TV - a tartalomból

2019-04-18

Pénteken ismét MTK TV - a tartalomból

Pénteken 17:10-kor jelentkezik második alkalommal klubunk hivatalos televíziója, az MTK TV az M4 Sporton.

A klub életébe bepillantó félórás műsorban a további szakosztályaink mellett ezúttal is nagy részben a futballé lesz a főszerep. 

Az MTK TV stábja az otthonában látogatta meg a 300. NB I-es mérkőzése után Kanta Józsefet, akivel újra átélhetjük pályafutása nagy pillanatait.

Természetesen nem feledkeztünk meg az U17-es válogatottunk nagy bravúrjáról, amely négy fiatal játékosunkkal a soraiban jutott ki az Európa-bajnokságra. Az elitkörben remeklő Zuigeberékre újabb nagy kihívás várt, hiszen egymást kellett jellemezniük.

Klubtelevíziónk Agárdra is ellátogatott: kiderül, milyen elvek mentén készülnek a jövő MTK-sai, de a riportból többek között az is kiderül, mi köze az akadémiának a magyar válogatott horvátok elleni bravúros sikeréhez. 

Szó lesz Fucsovics Márton szerződtetéséről, kézilabdacsapatunkról és a Maccabi Európa Játékokról.

Az adás pénteken 17:10-től lesz látható az M4 Sporton, ismétlés szombaton 05:30-tól, vasárnap pedig 06:30-tól.

Az MTK TV-ről:

Eleinte havonta egy alkalommal jelentkezik majd az adás a legnézettebb hazai sportcsatornán, az M4 Sporton, így országszerte és határon túl is elérhető lesz.
Klubunk ezzel a kezdeményezéssel szeretné kiszolgálni a szurkolói igényeket, tovább erősíteni a kötődést a meglévő drukkerek körében, de hiszünk abban is, hogy látva az MTK sportolóinak, tehetségeinek erőfeszítéseit, mindennapjait és a klub törekvéseit, további szimpatizánsokat is megnyerünk majd a kék-fehér színek mellé.
Az MTK TV-n időről időre valamennyi szakosztályunk megjelenik majd exkluzív tartalmak és riportok formájában, de a klubtelevízió nem csak a jelenre, hanem a múltra és a jövőre is fókuszál, hiszen az egykori klublegendák és a feltörekvő tehetségek is feltűnnek majd az adásokban, kivételes lehetőséget kínálva ezzel azoknak a gyermekeknek, akik klubunknál sportolnak.

Az első rész itt látható.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman