HÍREK

Pénteken és szombaton ismét MTK TV

2020-05-22

Pénteken és szombaton ismét MTK TV

2020-ban ötödik alkalommal jelentkezik klubunk hivatalos televíziója. A pénteki premier után szombaton kerül sor az ismétlésre.

A klub életébe bepillantó félórás műsor teljes egészét ezúttal is a labdarúgás teszi ki. Az idei ötödik adásban az MTK TV stábja edzésen látogatta meg a szigorú előírások mellett április 27-től ismét tréningező csapatot.

A kényszerpihenőről és az újrakezdésről Baki Ákos, Lencse László és Michael Boris vezetőedző mesélt. Mesterünk, védőnk és támadónk mellett Kanta József, Pintér Ádám, Gera Dániel és Deutsch Bence elevenítette fel, miként értesült a bajnokság lezárásáról és a feljutásról.

Szóba került a Mezőkövesd és az Újpest elleni felkészülési mérkőzés, valamint a Budapest Honvéd elleni Magyar Kupa elődöntő is, melyet zárt kapuk mögött rendeznek május 23-án és 26-án. 

Bemutatjuk, hogyan álltak át a digitális képzésre, valamint a kialakult helyzetre középső és alsó szekciós csapataink. A munka menetéről a középső szekció vezetője, Moskovits Gábor, az alsó szekciót irányító Tóvizi Tamás, valamint Villányi Gergely videóelemző és Kovács Luca pszichológus adott helyzetjelentést.

Az adásban még Lencse László, Pintér Ádám, Baki Ákos, Deutsch Bence és Gera Dániel is összeállította MTK-s álomcsapatát.

A premierre pénteken 21:25-kor kerül sor az M4 Sporton, az ismétlés szombaton 9:30-kor tekinhető meg.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman