HÍREK

Nehéz helyzetben lévő sportegyesület ifjú futballistáinak segítettünk

2020-06-20

Nehéz helyzetben lévő sportegyesület ifjú futballistáinak segítettünk

Klubunk első körben mezekkel és nadrágokkal segítette a Heves megyei Tarnazsadányi Sportegyesületet.

Mint ismert, klubunk folyamatosan csatlakozik különböző jótékonysági eseményekhez, kampányokhoz, de sok esetben az MTK Budapest a társadalmi szerepvállalás jegyében a kezdeményezője ezeknek. Igyekszünk mindig a jó ügy mellé állni, és segíteni amikor és amiben csak tudunk: ezúttal sem volt ez másképp, amikor klubunkat megkereste a Heves megyei Tarnazsadányi Sportegyesület alelnöke, Botos Péter Adrián.

A mindössze néhány hónapja megalakult egyesületben sok tehetséges fiatal focizik, viszont a napi szintű munkához szükséges felszerelések csak kis mértékben állnak rendelkezésükre.

Természetesen klubunk a fiatalok segítségére sietett, és hivatalos MTK-s felszerelést küldött számukra. Az ifjú labdarúgók nagyon örültek az ajándéknak - melyről a képek is árulkodnak -, hiszen így végre egységes mezekben és nadrágokban futballozhatnak.

Természetesen további sportsikereket és kitartó munkát kívánunk a Tarnazsadányi Sportegyesület fiataljainak, akik jelezték, nagy örömükre szolgálna, ha a következő szezonban klubunk meghívására eljuthatnának egy NB I-es mérkőzésre is.

Erre ősszel sor is kerül, sőt, klubunk továbbra is kapcsolatban marad a tarnazsadányiakkal, hogy segítse a mindennapjaikat. 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman