HÍREK

Négy gólt rúgtunk a Vasasnak

2020-10-09

Négy gólt rúgtunk a Vasasnak

Magabiztosan, 4-2-re nyertünk a felkészülési találkozón.

A bajnoki szünetben a Vasas FC-t fogadtuk az edzőpályánkon, a mieinknél a sérültek mellett hiányzott az a hét játékos, akik a válogatottakkal készülnek. Ez a mérkőzés az előzetes tervek szerint a kísérletezésről szólt, például most lépett először pályára csapatunkban új igazolásunk is, a szerb Srdan Dimitrov. 

Jól is mutatkozott be, hiszen ő szerzett vezetést: egy oldalszabadrúgás után Gera készítette le a labdát neki a 14. percben, a középpályás pedig a bal kapufa mellé bombázott (1-0). 

A folytatást inkább nagy csata és mezőnyjáték jellemezte, a szezon előtt alaposan megerősített angyalföldiek pedig ki is egyenlítettek a 28. percben Birtalan révén (1-1). A 43. percben Bakit kellett lecserélni sérülés miatt.

Döntetlennel fordultak a csapatok, de nem maradt így sokáig az állás: a 47. percben Barna lövése felpörgött, majd Balázs lőtt a kapuba (2-1). Nem álltunk le, és jött is a harmadik gól: Kanta emelt a védelem mögé, Gera levette a labdát, és a kapus fölött a hosszú felső sarokba emelt 8 méterről (3-1).

A folytatásban a sok csere miatt töredezettebb lett a játék, stábunk sok fiatalnak is lehetőséget adott. Ők éltek is vele, hiszen az ő részvételükkel jött az újabb találat: Balázs tökéletes beadását Clinton megpróbálta kapura ollózni, a kipattanót Kovács Mátyás 20 méterről a jobb felsőbe lőtte (4-1).

A Vasas a végén még szépített Vernes révén, de így is magabiztosan, 4-2-re nyertünk a felkészülési találkozón.

Összeállítások, részletes jegyzőkönyv és a percről percre tudósítás itt!

 




 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman