HÍREK

Négy akadémistánk is profi szerződést írt alá (GALÉRIA)

2024-07-01

Négy akadémistánk is profi szerződést írt alá (GALÉRIA)

Négy tehetséges játékosunk kötelezte el magát további évekre a klubunk mellett, ugyanis Szolár Dávid, Csucsánszky Zoltán, Molnár Péter és Freyer Kristóf is élete első profi szerződését írta alá.

Kapusunk, Szolár Dávid az elmúlt években folyamatosan védett a korosztályos együtteseinkben, az elmúlt szezonban pedig 18 évesen már az NB III-as csapatunknál pallérozódott: négy alkalommal játszott kezdőként, ebből egy mérkőzést hozott le kapott gól nélkül, de amikor megkapta a lehetőséget, mindig remek teljesítménnyel segítette az együttest.

Csucsánszky Zoltán az U17-es, bajnoki ezüstérmes gárdánk meghatározó tagja volt a 2023/2024-es idényben, és 21 bajnoki és kupamérkőzés alatt 9 találatot jegyzett, a találkozók zömében a legveszélyesebb játékosaink egyike volt.

Molnár Péter szintén az U17-es ezüstérmes alakulatot erősítette, és nagyszerű évet zárt, hiszen 16 góllal társbérletben gólkirály lett a bajnokságban, míg a kupamenetelésből három meccsen hat találattal vette ki a részét.

A bajnoki ezüstérmes alakulatból Freyer Kristóf is profi szerződést írt alá, aki stabil, megbízható játékával oszlopa volt az együttesünknek: 25 mérkőzésből 23 alkalommal a kezdőben kapott helyet, és háromszor talált be az ellenfelek kapujába.

Gratulálunk srácok, további sok sikert a klubnál!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-09-14 15:00 HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI VÁROSI STADION

HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman