HÍREK

NB III-as csapatunk második edzőmeccsén is győzött

2024-07-09

NB III-as csapatunk második edzőmeccsén is győzött

Négy gólt szereztünk a Komárom VSE otthonában.

Felkészülési mérkőzés

Komárom VSE–MTK Budapest 1-4 (0-2)

Gólszerző: Csöngei (50.), illetve Anokye (34.), Béres (42.), Vas (48., 90.)

MTK Budapest: Balázs – Béres (Bene, 46.), Farkas, Kákonyi (Mohai, 46.) – Anokye (Kustudic, 46.), Antal, Stumpf (Csányi, 46.), Lukács – Bakó, Ebot (Vas, 46.) Csucsánszky (Földi, 46.)

Vezetőedző: Kanta József

NB III-as csapatunk a lipóti edzőtábor kezdete előtt a szintén NB III-as Komárom VSE otthonában lépett pályára felkészülési mérkőzésen. Mindössze egy percet kellett várni az első lehetőségig, ekkor Anokye beadását Ebot fejelte kapura, ám a hazai hálóőr védeni tudott.

Három perccel később a Komárom vezetett veszélyes támadást, ám Stumpf önfeláldozó mentésének köszönhetően csak szöglet lett belőle. A 7. percben újra a Komárom támadott, ezúttal Balázs hárított lábbal.

A 11.percben Anokye ment el a jobb oldalon, visszagurítását Csucsánszky csavarta centikkel a jobb felső fölé. Hat perccel ezután Csucsánszky szögletéből Stumpf fejelt, bravúrral védett a kapus.

A 34. percben Antal ugratta ki nagyszerűen Anokyét, aki ziccerig vezette a labdát, majd ballal lőtt higgadtan a kapuba (0-1).

A 42. percben sikerült megduplázni az előnyünket: Csucsánszky szöglete Béreshez pattant, aki a bal alsó sarokba fejelt (0-2).

A második félidőre hat mezőnyjátékost is becserélt Kanta József vezetőedző, és a frissítésnek szinte rögtön meglett az eredménye: a 48. percben Farkas adott remek labdát Vasnak, aki átvette azt, majd jobbal a hosszú sarokba lőtt (0-3).

Az 50. percben Csöngei révén szépíteni tudott a Komárom, miután a támadó egy bal oldali beadást lőtt a léc alá (1-3).

Az 58. percben Bakó remek kiugratására csapott le Vas, de ezúttal bal lábbal nem sokkal lőtt a kapu mellé, majd a 67. percben Kustudic nagy lehetőségénél is helyén volt a portás.

A hajrában Földi Gergő ment el a bal szélen, beadását Vas higgadtan lőtte a kapuba, ezzel beállította a 4-1-es végeredményt.

Kanta József: – Nagyon elégedett vagyok a csapat mai teljesítményével. A hihetetlen meleg ellenére is nagy tempó volt a mérkőzésen, főleg az első félidőben. Nagy volt a különbség a múltkori meccshez képest, jóval gördülékenyebb volt a játékunk, sok szép támadást vezettünk és a védekezés is megfelelően stabil volt. Két játékrendszert is kipróbáltunk, mindkettőben jól teljesítettünk. Mindig van mit csiszolni, de ez nagyon biztató volt a jövőre nézve. Minden tiszteletem a játékosoké, akik ilyen munkát végeztek a mai napi rekkenő hőségben.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-09-14 15:00 HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI VÁROSI STADION

HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman