HÍREK

NAGY, PALINCSÁR ÉS VARJU MÁR AZ U21-ES VÁLOGATOTTNÁL

2019-11-13

NAGY, PALINCSÁR ÉS VARJU MÁR AZ U21-ES VÁLOGATOTTNÁL

U21-es válogatottunk - három MTK-játékossal a soraiban kedden délután elutazott Észak-Írországba, csütörtöki felkészülési mérkőzése helyszínére.

Vasárnap Telkiben megkezdte felkészülését idei utolsó mérkőzéseire az U21-es válogatott. A Gera Zoltán vezette együttes november 14-én Észak-Írországban lép pályára a házigazdák ellen, négy nappal később az újonnan átadott, impozáns Puskás Arénában fogadja az osztrákokat. Utóbbi mérkőzésre már kaphatók a jegyek.

Mint ismert, a keretnek ezúttal is tagja Nagy Zsombor, de kiharcolta a tagságot a remek formában lévő Palincsár Martin is, de a stáb a 2001-es születésű Varju Benedekre is számít.

A magyar csapat kedden délután utazott el az észak-írországi Enniskillenbe, a csütörtöki mérkőzés helyszínére.  

– Egy fizikálisan erős játékosokból álló északír válogatott vár ránk csütörtökön, de a célunk az, hogy javítsunk az eredményességünkön, és megszerezzük első győzelmünket. A szlovénok ellen új játékrendszert próbáltunk ki, amivel javítottunk a stabilitásunkon, ezt szeretnénk továbbvinni, miközben a támadójátékban is előre akarunk lépni. A kerettagok nagy részét már jól ismerjük, de a csapatépítés jegyében ismét kipróbálunk új játékosokat, akik segítségére lehetnek az együttesnek az Európa-bajnokságra való felkészülésben – fogalmazott az mlsz.hu-nak Gera Zoltán szövetségi edző. 

Az északírek négy forduló után két ponttal állnak Eb-selejtező csoportjukban, november 19-én Románia ellen folytatják szereplésüket a sorozatban. 

Fotók: www.mlsz.hu

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman