HÍREK

MTK Budapest II - Nyírbátori FC 1-1 (0-0) (GALÉRIA)

2018-04-08

MTK Budapest II - Nyírbátori FC 1-1 (0-0) (GALÉRIA)

Varju bombája pontot ért második csapatunknak.

MTK Budapest II–Nyírbátori FC 1-1 (0-0)

Vezette: Molnár Réka (Gordos Árpád Mihály, Kurinka Béla)

MTK Budapest II: Varga – Adorján, Sziklási, Szekeres, Nagy M. – Bayer, Mezei – Schrammel, Szuhodovszki, Lamperth – Szabó D.

Kispad: Varasdi, Varju, Tóth.

Csere: Szuhodovszki helyett Tóth (46. perc), Mezei helyett Varju (76. perc)

Sárga lap: Varju (89. perc)

Gólszerző: Varju (83. perc)

Tartalékos csapatunk a Nyírbátori FC-t látta vendégül Csepelen. A mérkőzés első perceitől kiélezett volt a játék, nagyobb helyzetek előttünk adódtak, de ezeket támadóink nem tudták értékesíteni.

Ezt követően fokozatosan átvette az irányítást ellenfelünk, Varga Bencének többször kellett bravúrt bemutatnia, ennek köszönhető, hogy a szünetben gól nélküli döntetlen volt az állás. 

A fordulást követően pályára lépett Tóth Zoltán, akinek a sebességére próbáltunk építeni. Jöttek is a helyzetek, a gólt mégis ellenfelünk szerezte meg, az alapvonalról visszapasszolt labdát rúgtak kapunkba.

A hajrára Varju Benedek is lehetőséget kapott, aki az újonc Mezei Szabolcsot váltotta, és új lendületet hozott, annak ellenére, hogy szombaton 90 percet játszott az Illés Akadémia ellen.

Beni nemcsak dinamikusan szállt be, pontot is ért lövése. 20 méterről próbálkozott, és a bal alsót lőtte ki, igaz, a kapufa is segítette. Ezzel a találattal sikerült az 1-1-es végeredményt beállítania.

Pölöskei Gábor így értékelte a látottakat: – Kevesen voltunk, a tavalyihoz képest tartalékos volt az összeállításunk. Ennek ellenére derekasan tettük a dolgunkat. Az első félidőben ziccereket hibáztunk, ez megbosszulta magát, kavarodásból gólt kaptunk, de nem estünk össze, kiegyenlítettünk, megérdemlik a dicséretet a fiúk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman