HÍREK

MTK Budapest II - KBSC 0-0

2016-10-09

MTK Budapest II - KBSC 0-0

Értékes pontot szerzett az első csapatból visszajátszó játékosokkal tarkított Pölöskei-gárda.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest II - KBSC 0-0

BKV Előre SC Sporttelep

Vezette: Szommer Attila, asszisztensek: Illés Tamás, Bati Norbert.

MTK Budapest II: Groppioni – Sági, Baki, Széles, Forgács – Katona, Szabó – Takács R., Lustyik, Varga - Szerencsi.

Kispad: Demjén, Szuhodovszki, Kovács, Csicsek, Nuszujev, Hreljics, Nagy M.

Vezetőedző: Pölöskei Gábor

Csere: Széles helyett Kovács (46. perc), Lustyik helyett Csicsek (87. perc)

Sárga lap: Takács R. (38. perc)

KBSC: Fülöp, Süttő, Belényesi, Fekete, Szemere, Engel, Burics, Faggyas, Bene, Turcsik, Molnár.. 

Kispad: Lipusz, Sigér, Kovács, Varga, Odrobéna, Lázi.

Szakmai igazgató: Koleszár György

Csere: Engel helyett Sigér (58.perc), Faggyas helyett Kovács (80. perc), Molnár helyett Lipusz (89. perc)

Sárga lap: Molnár (45. perc), Fülöp (64. perc), Kovács (92. perc)

A 10. fordulóban Pölöskei Gábor csapatában pályára lépett Baki Ákos, Federico Groppioni és Varga Szabolcs is, ennek köszönhetően Katona Máté a középpályán kapott helyet a mérkőzés elején.

Ahogyan várható volt, jobban kezdte a találkozót az MTK Budapest, Takács sarkazásából Forgács indult volna meg, de az oldalvonali asszisztens valahogyan lesen látta a balbekket, így ebből a helyzetből nem lett veszély. Nem úgy, mint néhány perccel később, amikor Takács Ronald szabadrúgását Sági Milán fejelte kapura, de a hálóőr védeni tudott.

A 24. percben Sági Milán volt ismét főszerepben, Szerencsi Miklósnak centerezett, a támadó szemfülesen próbálta a rövid sarkot kilőni, de a vendégek kapusa ismét jól zárt. Bő tíz perccel később pedig Katona kapáslövése sistergett el a kapu fölött, 

Az első játékrészt követően kényszerű csere volt hazai oldalon, Széles Imre kapott rúgást a sípcsontvédője alá, és nem tudta folytatni a találkozót, helyette Kovács Botond lépett pályára, ez pedig azt jelentette, hogy Katona Máté lépett vissza a védelem közepére.

A második félidő elején nem történt érdemi dolog, az MTK tartotta a labdát, a vendégek próbáltak kontrázni, de a 65. percben a hazai fiatalok bombázás alá vették a vendégkaput. Először Varga Szabolcs lőtt a léc alá, de Fülöp ezt ki tudta ütni, majd egy perccel később ismét Varga lőtt, ezúttal okosan emelte át a labdát a kapuson, de a felső kapufa mentett. A 71. percben Szerencsi futott be a védők mögé, átvétele hosszúnak bizonyult, mert Fülöp le tudta venni a labdát lábáról. 

Majd ismét tízpercnyi mezőnyjáték következett, amit megint Varga tört meg, váratlanul lőtt a bal felső irányába, Fülöp azonban verhetetlennek bizonyult, ezt is ki tudta ütni. A 86. percben Takács Ronald mutatott be tetszetős szólót, de bepöckölt labdáját szögletre mentették a hazai védők. Az utolsó lehetőség is Takács előtt adódott, a 92. percben hátulról elkaszálták Szerencsit, a szabadrúgást azonban nem tudta kapura tenni a szélső, így gól nélküli döntetlennel ért véget a találkozó. 

A mérkőzést követően Pölöskei Gábortól kértünk értékelést:  Sikerként is értékelhető, hogy az élmezőny egyik legerősebb csapata ellen, akiknek célje a feljutás, pontot tudtunk szerezni. Nagyon nehéz mérkőzés volt, agresszíven, tíz emberrel védekezett az ellenfél, csak kontrákra próbáltak építeni. Meg kell dicsérnem a csapatom, nagyon fegyelmezetten és taktikusan játszottak a fiúk. Jó eredmény a döntetlen, de megérdemeltük volna a győzelmet is, főleg a második félidőben mutatott teljesítmény alapján, volt kapufánk, két-három gólhelyzetünk, de a befejezés nem sikerült. Összességében jól játszottunk, stabil volt a csapat, remélhetőleg a következő mérkőzésen nem lesz ezzel sem probléma.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman