HÍREK

MTK Budapest II - Iváncsa KSE 2-2 (0-2) (GALÉRIA)

2018-02-03

MTK Budapest II - Iváncsa KSE 2-2 (0-2) (GALÉRIA)

A második félidőben talált magára csapatunk.

 

MTK Budapest II – Iváncsa KSE 2-2 (0-2)

Ikarus BSE Sporttelep

MTK Budapest II: Varga – Nagy M., Sziklási, Varju, Kugli – Szabó Á., Schrammel – Szabó D., Thomas, Lamperth – Tóth Z.

Kispad: Varasdi, Gézárt, Fodor, Dér, Dencinger, Forrai, Zana.

Vezetőedző: Pölöskei Gábor

Gólszerző: Tóth Zoltán, Dencinger Norbert, ill. Aradi Csaba, Balogh László

Esős idő várta az Ikarus BSE műfüves pályáján a csapatokat. Pölöskei Gábor több játékost nélkülözött sérülés, illetve az első csapatban mai rangadója miatt, így ismét az Akadémiáról érkeztek játékosok a keretbe, akik így belekóstolhatnak a felnőtt futballba.

A mérkőzést jobban kezdtük, de hiába volt meg a dominancia a játékban, a pontatlanság és a rossz döntések miatt nem jöttek a helyzetek. Ellenfelünk kétszer került a kapunk elé az első félidőben, az első szögletnél, amikor közvetlen közelről lőtt Aradi kapunkba, a másodiknál pedig balról visszafejelt labdát bólintott a kapuba Balogh.

A második félidőben két – sérülésből felépülő – játékosunk jött le: Schrammel és Szabó D., a helyükre Fodor és Dencinger lépett. A vendégek cseréinek is köszönhetően jobban játszottunk, és a félidei utasításoknak hála a játékunk is pontosabbá vált. A félidő közepén Lamperth, elfutását követően, laposan adott be, Tóth Zoltán tökéletes ütemben érkezett, és a Magyar Kupa mérkőzéshez hasonlóan ismét gólt szerzett az Iváncsa KSE ellen.

Az gólt követően tovább fokoztuk a nyomást, több veszélyes lövést engedtünk el, de az újabb gólra várni kellett. Szabó Ádám kapott labdát, a kispadról lövésre biztatták, de ő inkább továbbpasszolt Dencinger Norbertnek, aki hallgatott a tanácsra, és 20 méterről elemi erővel lőtte ki a bal felső sarkot, megszerezve csapatunk második gólját.

A hajrában mindkét fél előtt adódtak helyzetek, de ezekből újabb gól nem született, így második előkészületi mérkőzésén döntetlent ért el a jó futballt játszó Iváncsa KSE ellen Pölöskei Gábor csapata.

Vezetőedzőnk így értékelte a látottakat: – Érdekes helyzet volt a mai, hiszen rendkívül fiatal játékosokat kaptam az Akadémiáról, az U17-es csapatból, de megérdemlik az elismerést, kiválóan mozogtak. Az első félidőben két buta gólt kaptunk pontrúgások után, alacsony volt a csapatunk, a fejjátékunk nem volt az igazi. Ügyesen játszottunk, jól kombináltunk, jók voltak a labdakihozatalok, és egy gyönyörű csapatjátékot követően, illetve egyéni villanásból egyenlíteni tudtunk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman