HÍREK

Mindegyik U21-es válogatott meccsen játszott tehetségünk

2018-10-18

Mindegyik U21-es válogatott meccsen játszott tehetségünk

A kapuban csak MTK-s állt a sorozatban, de a mezőnyjátékosok terén is voltak meghívottjaink.

Mint azt már szurkolóink megszokhatták, a korosztályos válogatottakban gyakran tűnnek fel klubunk tehetségei. A most lezárult U21-es selejtező-sorozatban is építettek játékosainkra, nem volt olyan tétmérkőzése a csapatnak, amelyen ne lépett volna pályára MTK-s játékos. 

A 10 tétmérkőzésen összesen öt fiatal labdarúgónk volt érintett: a legtöbb játékperc Demjén Patriknak jutott, a Budaörsön kölcsönben szereplő kapus összesen 810 percnyi lehetőséget kapott. Érdemes megemlíteni, hogy a maradék 90 perc a Vasashoz kikölcsönzött Bese Balázsé volt, így a sorozatban mindvégig MTK-s kapus védte a mieink kapuját.

A mezőnyjátékosok közül Katona Máté kapta a legtöbb bizalmat, szélső védőnk háromszor is kezdő volt, míg egyszer csereként állt be, összesen 278 perc jutott neki.

Tavaly ősszel Korozmán Kevin is megkapta a lehetőséget (107 perc erejéig), de ő sérülése miatt nem tudta gyarapítani idén az U21-es játékpercek számát.

Az ötödik labdarúgó, aki pályára lépett Hinora Kristóf: a Vasasban kölcsönben szereplő védekező játékosnak 100 perc jutott, ahogy a többiek, ő is legalább egy alkalommal volt a kezdőcsapat tagja. Az U21-es válogatott remekül kezdte a sorozatot, egy ideig veretlen is volt, de a sorozat vége nem jól alakult, így 4. helyen zártak a mieink.

Íme, U21-es játékosaink játékpercei a tétmeccseken a legutóbbi selejtezősorozatban:
Demjén Patrik: 810 perc
Katona Máté: 278 perc
Korozmán Kevin: 107 perc
Hinora Kristóf: 100 perc
Bese Balázs: 90 perc
[image]

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman