HÍREK

Megvannak az időpontok - ekkor lépünk pályára a Magyar Kupa elődöntőjében

2020-05-08

Megvannak az időpontok - ekkor lépünk pályára a Magyar Kupa elődöntőjében

Négy nap alatt mérkőzünk meg kétszer a Budapest Honvéddal a legjobb négy között. Amennyiben sikerrel vívjuk meg az elődöntőt, június 3-án játsszuk a finálét.

Mint ismert, az MLSZ hétfői döntése értelmében csak az NB I és a Magyar Kupa küzdelmei folytatódnak a koronavírus-járvány miatt. Utóbbi sorozatban csapatunk is érdekelt, mivel az Unione FC, a DEAC, a DVTK, a Dunaújváros PASE és a Dorogi FC ellen párharcot is sikerrel vívta meg, így bejutott a legjobb négy közé.

A szövetség és MTVA egyeztetései után megvannak hivatalosan is az időpontok, mikor lépünk pályára a Budapest Honvéd elleni elődöntőben:

A párharc első felvonását az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezik május 23-án, szombaton 20:05-kor, míg a visszavágó május 26-án, kedden 21 órakor veszi kezdetét, a helyszín még nem ismert.

Amennyiben csapatunk sikerrel vívja meg a piros-feketék elleni elődöntőt, június 3-án, szerdán 20 órakor lépne pályára a fináléban.

Természetesen mindegyik mérkőzést zárt kapuk mögött rendezik, de a közmédia csatornáin - vagy a TV-ben, vagy az interneten - élőben lesznek követhetőek a találkozók.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman