HÍREK

Megkezdtük a meccsterhelést

2024-06-26

Megkezdtük a meccsterhelést

Közvetlenül a szlovéniai edzőtábor előtt léptünk pályára.

MTK Budapest–BKV Előre 2-0 (0-0)

Gólszerző: Végh (51.), Balogh Máté (55.)

MTK Budapest, 1. félidő: Demjén – Beriashvili, Kádár (Nagy Zsombor, 11.), Varju – Molnár Ádin, Kovács Mátyás, Horváth Artúr, Merényi, Kovács Patrik – Stieber, Jurina

MTK Budapest, 2. félidő: Csenterics – Kocsis, Végh, Nagy Zsombor – Hej, Bognár, Szőke, Herczeg, Antonov – Németh, Balogh Máté (Kenesei, 67.)

Labdarúgócsapatunk szerdán "edzéskörülmények között" a BKV előre ellen lépett pályára a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián. 

Együttesünk aktívan kezdte a találkozót, az első tíz percben Stieber kétszer is ígéretes lövéssel próbálkozott a tizenhatoson kívülről, míg Jurina látványos sarkazással vétette észre magát, amit a vendégek kapusa hárított. Sajnos kisebb sérülés miatt Kádárt a 11. percben le kellett cserélni. 

A 13. percben Molnár Ádin beadásából Horváth Artúr fejelt kapufát, majd három perccel később Molnár centerezését Merényi fejelte kapura, ám a kapus bravúrral hárított. Nem sokkal később Stieber lövését védte a BKV hálóőre, majd Beriashvili fejelt veszélyesen a jobb oldali szögletünket követően.

A félidő vége előtt tizenegyest végezhettünk el, de Jurina lövését hárította a vendégek kapusa.

A második játékrészre sort cseréltünk, de továbbra is domináltunk: a 46. percben Bognár indítását Németh szépen emelte kapura, de a gólvonalról tisztázott a védelem. Négy perccel ezután Balogh Máté fejelt kapufát Antonov beadásából, majd Bognár bombája jött ki a kapusról.

Az 51. percben gól is született: Antonov szöglete után Végh lőtt a kapuba (1-0).

Az 54. percben Németh lövésénél ismét védett a BKV-s portás, de az 55. percben szép támadás végén Balogh Máténak sikerült megdupláznia az előnyünket (2-0).

A 60. perc után Herczeg jobbal és ballal is kísérletezett távolról, a kapus mindkétszer kifogott rajta, de később Németh és Bognár lehetőségénél is bravúrok kellettek, hogy ne növeljük az előnyünket.

A 90. percben Németh ellen szabálytalankodtak a védők, ám Bognár büntetőjét is hárította a kapus, így 2-0 lett a nem hivatalos találkozó végeredménye, amely után csapatunk azonnal el is indult a szlovéniai edzőtáborba.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-07-02 17:00 LJUBLJANA

MTK BUDAPEST

VS

FC ZORYA LUHANSK

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman