HÍREK

Megkezdődött a tavaszi bérletek árusítása

2019-01-03

Megkezdődött a tavaszi bérletek árusítása

Elindult az online értékesítés a 2018/19-es szezon tavaszi, hazai mérkőzéseire. Ne maradj le te sem!

Január első napjaitól már megvásárolhatók a Jegymester online felületein  a 2018/19-es szezon tavaszi bérletei, csapatunk hazai mérkőzéseire. Fontos információ, hogy jelenleg még csak az interneten kezdődött el az értékesítés, de a bajnoki mérkőzések előtt klubunk lehetőséget biztosít a bérletek személyes megvásárlására is, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

A 18 éven aluli gyermekek és a nyugdíjasok számára továbbra is díjtalanul válható ki a bérlet (kivétel A5, VIP és SKY VIP szektorok), ezenfelül az érvényes diákigazolvánnyal rendelkező, 18. életévüket betöltöttek számára a diákbérletet, valamint a teljesárú bérletet is rendkívül kedvező áron biztosítjuk a szezon hátralévő részére.

Az online vásárolt bérleteket – az eddigiekhez hasonlóan – most is plasztikkártyára szükséges váltani a stadion hazai pénztárában, akárcsak a teljes szezonra érvényes bérletek esetében.

A VIP, SKY VIP és egyesületi bérletek, valamint a parkolójegyek (5.000.- Ft./ alkalom) és parkolóbérletek (25.000.- Ft./tavaszi szezon. A SKY VIP bérlet esetében továbbra sem szükséges külön megvásárolni a parkolóbérletet) nem kerülnek online értékesítésre, ezekkel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken tudnak érdeklődni: +36-30-539-6282; balogh.orsolya@mtkbudapest.hu .

A belépőjegyek tekintetében nincs változás az őszi szezonban érvényben lévő jegyárakhoz képest, online és személyes elővétel során, továbbra is 10%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg, kivételt képez ez alól a VIP és a SKY VIP kategória.

[image]

Idén is szeretettel várunk a hazai mérkőzéseinken, hogy együtt buzdíthassuk csapatunkat!

Ha még nincs bérleted, vásárold meg mihamarabb, csatlakozz hozzánk, hogy részese lehess a 2018/19-es OTP Bank Liga idény izgalmakkal teli és fordulatosnak ígérkező tavaszi félévének.

Hajrá MTK Budapest!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman