HÍREK

Magabiztos győzelem a Bonyhád ellen

2024-10-13

Magabiztos győzelem a Bonyhád ellen

Meggyőző játékkal nagyarányú győzelmet aratott NB III-as együttesünk.

NB III Dél-Nyugati csoport, 11. forduló

MTK Budapest II.–Bonyhád VLC 6-0 (3-0)

Vezette: Virág András (Németh, Nagy)

Gólszerző: Bene (11., 75.), Bakó (33.), Kenesei (45.), Herczeg (51., 86.)

Sárga lap: Sajnovics (49.), Bozóki (61.), Rabi (90.)

MTK Budapest: Szolár – Bene, Béres, Farkas, Csányi (Csucsánszky, 60.) – Antal (Jádi, 76.), Szőke – Herczeg, Bakó, Asante (Kákonyi, 76.) – Kenesei (Molnár, 76.)

Vezetőedző: Kanta József

Bonyhád VLC: Ipacs – Hompót (Friedszám, 46.), Ladányi Viktor, Bozóki, Sásdi, Márkvárt (Rabi, 76.), Babulják (Grósz, 46.), Sajnovics, Ladányi Patrik (Gulyás, 46.), Ikladi, Rabi

Vezetőedző: Sárai György

NB III-as csapatunk a bajnokság 11. fordulójában a Bonyhád VLC együttesét látta vendégül. Kanta József alakulata szerette volna feledtetni a Gárdony elleni vereséget, és ennek megfelelően is kezdtük a találkozót, ugyanis már a 11. percben megszereztük a vezetést: Bene a jobb oldalról cselezett befelé, és ballal lőtte ki a hosszú sarkot (1-0).

A félidő derekán, a 33. percben Herczeg ívelte át a jobb oldalról a labdát a hosszúra, ahol Bakó érkezett, és közelről nem hibázott. (2-0).

A játékrész vége előtt ismét Herczeg adott be, ezúttal Kenesei előzte meg a belső védőjét, és remekül lőtt a kapuba (3-0).

A második félidőben sem álltunk le: az 51. percben Herczeg szerzett a jobb oldalon labdát az ellenfél térfelén, majd nagyszerűen lőtte ki a hosszút (4-0).

A végig remekül játszó Bene a 75. percben megszerezte második gólját: a bal oldalról érkezett centerezés, játékosunk kiváló ütemben érkezett, és lőtt a kapuba (5-0).

A 86. percben Herczeg újra eredményes volt, ezzel beállította a 6-0-s végeredményt.

Kanta József: – Sokkal jobb ilyen mérkőzés után értékelni, mint a múltkor. Sokat beszéltünk az előző heti meccsről, szerettem volna, ha végig koncentráltan játszik a csapat, és visszaszerzi a becsületét. Csapatszintén és egyénileg is nagyon jó teljesítményeket láttam, és megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. Az előző forduló után sokat beszéltünk a játékosokkal a jövőről: nagy lehetőség előtt állnak, hiszen olyan klubban játszanak, ahol, ha jól teljesítenek, akár kölcsönben a másodosztályban is tapasztalatot szerezhetnek, vagy idővel az első csapatban is bemutatkozhatnak, de ehhez minden héten jól kell játszaniuk. Úgy érzem, jól reagáltak a srácok, de nem ülhetünk a babérjainkon, hasonló koncentrációval kell belemennünk a soron következő mérkőzésekbe is.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-10-19 17:30 DVTK STADION

DVTK

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman