HÍREK

Ma szurkolói ankét - jegy- és bérletárusítás is lesz

2020-08-09

Ma szurkolói ankét - jegy- és bérletárusítás is lesz

Ismét megrendezi klubunk hagyományos, szezon előtti szurkolói ankétját.

Az eseményre ezúttal az Esport Arénában kerül sor (amely a stadion Hungária körúti és a Salgótarjáni úti sarkánál található), amit a Hungária körút felől lehet megközelíteni. A helyszín lehetőséget biztosít a megfelelő távolságtartásra is a jelenlévők között.

Az ankét időpontja: augusztus 10. (hétfő), 18:00.

Az ankétnak köszönhetően az OTP Bank Liga kezdete előtt lehetősége nyílik minden kék-fehér szurkolónak, hogy találkozhasson kedvenc csapata képviselőivel, megismerkedhessen a felkészülés részleteivel és feltehesse az őt leginkább foglalkoztató kérdéseket az MTK labdarúgócsapatával kapcsolatban.

Az ankéton a tervek szerint részt vesz Polyák Balázs sportigazgató és Michael Boris vezetőedző is, míg a játékosok közül Kanta József csapatkapitány, egyik új igazolásunk, Milan Mijatovics, valamint a közelmúltban szerződést hosszabbító Schön Szabolcs lesz jelen.

Fontos információ, hogy ma 16:00 és 19:00 között lesz bérletárusítás is, valamint a shop is nyitva lesz - információk a bérletárusításról itt, ahogy a Ferencváros elleni idénynyitóra is zajlik még majd a helyszíni jegyárusítás a jegypénztárban.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman