HÍREK

MA IS LESZ STREAM-KÖZVETÍTÉS A MECCSRŐL

2019-11-24

MA IS LESZ STREAM-KÖZVETÍTÉS A MECCSRŐL

A Szent Gellért Fórumban megrendezendő bajnokit is közvetítjük.

Mint ismert, az MTK Baráti Kör elnökségi ülésén, Zakor Sándor tulajdonos által tett ígéretnek megfelelően az MTK Budapest újabb szolgáltatással szeretne kedveskedni a drukkereknek: azon idegenbeli tétmeccseink, amelyeket nem közvetít a televízió, stream segítségével élőben követhetőek lesznek.

Az első közvetítésre a DEAC-MTK Budapest (0-3) Magyar Kupa-találkozó alkalmával került sor, ma pedig jön a következő: hivatalos YouTube-csatornánkon (és ezáltal hivatalos honlapunkon is) a Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni idegenbeli bajnoki is stream segítségével lesz követhető. Azoknak, akik a helyszínen szurkolnának, minden lényeges információ megtalálható itt.

Terveztük azt, hogy további meglepetésként a női labdarúgócsapatunk szegedi bajnokiját is közvetítjük a Szent Gellért Fórumból, de a mérkőzés elmaradása miatt erre nincs lehetőség. 

Fontos kiemelni, hogy terveink szerint az őszi idényben mindegyik idegenbeli meccsünk "képernyőre" kerül: a mai, szegedi bajnoki után a november 27-i összecsapásunkat a WKW ETO FC Győr ellen az M4Sport közvetíti majd, míg a Budaörs elleni szezonzáró meccset szintén streamelni fogjuk.

Csapatunk meccsei iránt jelentős az érdeklődés a sportcsatorna részéről is: az MTK Budapest–DVTK kupamérkőzést (12.03.), valamint az MTK Budapest–Aqvital FC Csákvár bajnoki mérkőzést (12.09.) is műsorára tűzi az M4Sport, ami azt jelenti, hogy egy hazai mérkőzésünket - a Szolnoki MÁV FC ellenit - leszámítva az összes idei tétmeccsünk élőben lesz követhető YuoTube-csatornánkon vagy a televízióban.

Fotó: szeged-grosicsakademia.hu/Colour b’Art Film&Photo

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman