HÍREK

Lencse a forduló játékosa, Feczkó az edzője, még ketten a csapatban

2018-07-24

Lencse a forduló játékosa, Feczkó az edzője, még ketten a csapatban

Összesen három játékosunk került be a legjobbak közé, de vezetőedzőnk is elismerésben részesült.

Mint ismert, a szezon első meccsén jó játékkal nyertünk 2-0-ra Újpesten, a mieink teljesítményét a lapok is elismerték.

[image]A Nemzeti Sportnál Lencse László került be a hétvége válogatottjába, támadónk egyben az NB I-es forduló legjobbja lett.

A csakfoci.hu-nál több MTK-labdarúgó is tagja lett a forduló csapatának: Artem Kicsakot, Kanta Józsefet és Lencse Lászlót is beválogatta a portál. Sőt, a forduló edzője az élvonalban sikeresen debütált Feczkó Tamás lett.

Íme, a rövid indoklás a mieinkről:

Artem Kicsak (MTK)

Az ukrán kapus hiba nélkül debütált az NB I-ben. Végig remekül mozdult ki az Újpest szélről belőtt labdáira, magabiztosan védte az átlövéseket is, biztos pontja volt a kék-fehéreknek.

Kanta József (MTK)

Remekül irányította a csapatát, labdái rendre pontosak voltak, rutinja sokat segített az MTK-nak a mérkőzés kritikus időszakaiban. Ráadásként a hajrában a büntetőből szerzett góljával lezárta a meccset.

Lencse László (MTK)

Nehezen tartották őt a hazai védők, ez a meccs remekül feküdt neki. Az első félidőben ő szerzett vezetést az újoncnak, a meccs végén pedig kiharcolt egy 11-est és "róla" állították ki Balázst.

Feczkó Tamás (MTK)

Újoncként úgy mentek a kupagyőzteshez, hogy nyerni akartak. Végig kontrollálták a meccset, a rangadó nagy részében az történt a pályán, amit elterveztek. A cseréi is ültek, Takács Ronald beállítása például kifejezetten jó húzás volt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman