HÍREK

Legyőztük a Putnokot

2017-09-17

Legyőztük a Putnokot

Második csapatunk nehéz körülmények között szerzett fontos három pontot az egyik rivális ellen.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest II - Putnok FC 2-0 (1-0)

Vezette: Kulcsár Katalin, segítői Molnár István, Imrő János.

MTK Budapest II: Varga - Nagy M., Katona M., Nagy Zs., Forgács - Szabó Á., Bayer - Szuhodovszki, Lustyik, Palincsár - Szerencsi.

Kispad: Varasdi, Androsch, Szabó D., Szekeres, Tóth Z., Kisari.

Vezetőedző: Pölöskei Gábor.

Csere: Palincsár helyett Tóth Z. (69. perc), Szuhodovszki helyett Szabó D. (86. perc), Szerencsi helyett Szekeres (92. perc)

Sárga lap: Szabó Á. (63. perc), Szuhodovszki (83. perc)

Gólszerző: Szerencsi (25. perc), Szabó D. (93. perc)

Putnok FC: Egyed - Illés, Csicsvári, Nyisalovits, Czető - Fehér, Zimányi Á.- Kemény, Csirszki, Balogh - Katona B.

Kispad: Tóth A., Bodnár, Tóth Sz., Kovács, Bocsi, Icsó, Zimányi A.

Vezetőedző: Koszta Péter.

Csere: Zimányi Á. helyett Tóth Sz. (65. perc), Illés helyett Bocsi (69. perc), Csirszki helyett Kovács (71. perc)

Sárga lap: Illés (28. perc), Kemény (42. perc), Czető (45. perc), Csirszki (54. perc), Katona B. (82. perc), Csicsvári (87. perc)

Öt fordulót követően a Putnok a 6. helyet foglalta el 8 ponttal, míg fiataljaink a 7. helyen voltak 7 egységgel, így tehát a mérkőzés előtt minden adott volt, hogy két hasonló képességű, ám összetételében teljesen más csapat remek párharcot vívjon egymással. A pályára lépve azonban ez megváltozott, az eső áztatta talaj mély volt, ez nem feküdt csapatunknak, ennek ellenére több jó megoldást is mutattak a fiatalok.

A 7. percben szabadrúgáshoz jutottunk, amit Szerencsi lőtt el, Egyed kiütötte a megpattanó labdát, védője pedig szögletre mentett. Két perccel később Varga Bencének kellett hárítani Kemény, „nomes est omen” lövését.

A 10. percben Forgács centerezett balról, Szuhodovszki remekül érkezett, de Egyed ismét hihetetlen mozdulattal tudott védeni, míg a 13. percben Szerencsi lövésénél tette meg ugyanezt.

A 25. percben aztán megszerezte a vezetést csapatunk. Bal szélről indult a támadás, középre húztak a játékosok, a kapuson átjutott a labda, Szerencsi lecsapott rá, és zavartalanul helyezett a bal alsó sarokba. Szemfüles gólt szerzett a 19 éves támadó. (1-0)

A gólt követően, és már azt megelőzően is főleg vendégoldalon rengeteg volt az elkésett, esetenként agresszív belépő, ezt a 27. percben unta meg Kulcsár Katalin játékvezető, ekkor Illés kapott sárgát. Szerencsére a játék újra főszerepbe került, és a vendégek öt méterről érkező fejesét Varga Bence remek reflexmozdulattal hárította.

Később újabb vendégsárga, majd Katona Máté szabadrúgása, ami a felsőlécet súrólta, majd újra sárga lap a Putnoknak, ez volt az első félidő zárása.

A második játékrész elején Lustyikkal szemben mutattak be felesleges belépőt, a játékvezető szóban figyelmeztette a játékost. Majd újabb elkésett szerelési kísérlet, újabb sárga lap, aztán Szuhodovszki Soma lövése tévesztett célt, majd újabb sárga lap, igaz ez hazai oldalon, Szabó Ádám csúszott be ütemet tévesztve.

A 70. perc környékén felélénkült a játék, köszönhetően a cseréknek is, Tóth Zoltán rögtön helyzetbe hozta Bayer Bencét, akinek erős lapos lövését csak kiütni tudta Egyed.

A félidő vége is a korábbi percekhez hasonlóan zajlott, rengeteg felesleges szabálytalanság, és már-már úgy érezte mindenki, hogy a mérkőzésen komoly esemény nem történik, ám jött Lustyik Levente és Szabó Dominik.

Az utolsó percben a Putnok végezhetett el szögletet, a kapus is felrohant fejelni. A sarokrúgás rövid lett, Lustyik először az égbe bombázta, majd mikor meglátta, hogy nem fog kimenni a labda, azonnal utána rohant. A felázott talajon nem is pattant el, így könnyedén bombázott a vendégek kapuja felé, a félpályától pedig Szabó Dominik indult el, védő sem volt a közelében, így zavartalanul gyalogolhatott be a kapuba a labdával. (2-0)

A gólt követően a játékvezető hármas sípszava jelezte, hogy otthon tartotta a három pontot második csapatunk.

A találkozót követően Pölöskei Gábor értékelt: – Szoros mérkőzést játszottunk nehéz talajú pályán, ami nem kedvezett a játékstílusunknak. Ennek ellenére több helyzetet alakítottunk ki, ebből sajnos csak egyet érétkesítettünk, ezzel magunknak tettük szorossá a mérkőzést a végső sípszóig, amikor is megdupláztuk az előnyt. A Putnoknak is voltak helyzetei, amit vagy Varga Bence bravúrral védett, vagy támadóhibák miatt átvészeltünk. Összességében megérdemelten nyertünk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-24 11:00 Sóstói Stadion Edzőpálya

Fehérvár FC II

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman