HÍREK

Közlemény

2020-10-31

Közlemény

Az MTK Budapest hivatalos közleménye.

Az MTK Budapest vezetősége sajnálattal értesült arról, hogy az Újpest FC keretében több koronavírusos esetet regisztráltak, ami miatt leendő ellenfelünk halasztási kérelemmel fordult hozzánk. 
Az ellenfelünket érintő nehézségek mellett a kép teljességéhez az is hozzátartozik, hogy klubunk szintén nincs könnyű helyzetben: csapatunk keretéből több mint egy kezdőcsapatnyi játékos hiányzik tartósan vagy hosszabb-rövidebb ideig műtétek, sérülések, betegségek miatt. Az érintettek jelentős része biztosan nem léphet pályára vasárnap, míg néhány labdarúgó esetében csak a mérkőzés napi állapot dönt majd erről.

Az Újpest FC halasztási kérelmét azért nincs módunk elfogadni, mert a sűrű versenynaptár szinte lehetetlenné teszi az elhalasztott mérkőzés mindkét klub számára egyenlő feltételek melletti pótlását, hiszen erre egyrészt a válogatott szünetek kínálnak esélyt, azonban keretünkben több felnőtt és U21-es válogatott van (a legutóbbi válogatott szünetben nyolc játékosunknak érkezett meghívó), így akkor sem lenne lehetőségünk pótolni a mérkőzést, míg az esetlegesen szóbajöhető további játéknapok esetén sincs garancia arra, hogy az új időpontban nem klubunkat éri hátrány egy mostani döntés miatt. 
 
Az MTK ezúton is kíván mind a saját, mint az Újpest FC játékosainak mielőbbi visszatérést!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman