HÍREK

Kovács Máté: "A góloktól eltekintve is ez volt a legjobb mérkőzésem a naptári évben"

2022-03-22

Kovács Máté: "A góloktól eltekintve is ez volt a legjobb mérkőzésem a naptári évben"

Második csapatunk 20 éves támadó középpályása értékelte a 2022-es teljesítményét.

A 2001-es születésű Kovács Máté az őszt kölcsönben, a másodosztályú Szentlőrinc csapatánál töltötte, a télen pedig visszatért NB III-as együttesünk keretébe. A támadó középpályás a Gerjen elleni bajnokit eltiltás miatt kihagyta, azt leszámítva viszont minden alkalommal kezdőként számított rá Kanta József vezetőedző.

Kovács a hétvégén a Vác ellen 3-0-ra megnyert találkozón megszerezte karrierje első góljait az MTK Budapest II színeiben.

Kovács Máté: "Jó érzés volt visszatérni az anyaegyesületemhez, nagy motivációt jelent számomra a kapott bizalom, ugyanis Szentlőrincen kevesebb játéklehetőséghez jutottam. Megpróbálok tenni érte, hogy éljek a lehetőséggel és jó játékkal, valamint gólokkal segítsem az együttest. Talán a két találatomtól eltekintve is ez volt az eddigi legkiemelkedőbb meccsem a 2022-es esztendőben. Összességében nem vagyok elégedetlen a teljesítményemmel, de azért helyenként hagyott kívánni valót maga után. Ami a csapatot illeti, jól kezdtük a naptári évet, de aztán kisebb mélypontra kerültünk, valami nem működött. Szerencsére ebből a Vác ellen talán kilábaltunk."

A Vác elleni találkozó összefoglalója:

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-09-14 15:00 HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI VÁROSI STADION

HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman