HÍREK

Kiemelt téma lett az MTK Budapest tudatos stratégiája és Schäfer klubváltása

2019-01-29

Kiemelt téma lett az MTK Budapest tudatos stratégiája és Schäfer klubváltása

Televíziós műsorok, lapok és internetes oldalak is hosszasan írnak labdarúgóklubunk koncepciójáról.

Schäfer András Olaszországba igazolása után kiemelten foglalkoztak a médiában az MTK Budapest stratégiájával, hiszen a játékos értékesítése egy tudatos koncepció végeredménye volt. 

Az M1 Ma Reggel című műsorának a vendége volt Polyák Balázs, sportigazgatónk hosszabban beszélt az eladás hátteréről, a vételárról és klubunk stratégiájáról. A beszélgetés itt tekinthető meg. 

Vezetőnket az M4 Sporthíradója is megszólaltatta, itt elsősorban az ügylet anyagi háttere jelentette a fő témát, kiderült az is, hogy klubunk a játékos továbbértékesítésében is érdekelt. A megszólalás ezen a linken látható (01:54-től).

A Digi Sport Reggeli Start című adásában is Schäfer András "felépítése" volt az egyik kiemelt téma, a beszélgetés itt tekinthető meg.

[image]

A nyomtatott és az online sajtó is hosszasan írt arról, mi kellett ahhoz, hogy egy Serie A-ban szereplő klub klubunktól igazoljon. 

A Nemzeti Sport cikkéből kiderül, hogyan építette fel a klub a játékost, az első lépéstől az utolsóig. A cikk itt olvasható.

24.hu hosszasan elemezte a klubunknál zajló átalakulásokat, kiemelve a tudatos stratégia-váltást. "Az egymillió eurós Schäfer András története több szempontból példaértékű" címmel felruházott írás ide kattintva elérhető.

Az Index címlapos írása is vizsgálta az átigazolás pénzügyi hátterét is, de szóba került az MTK Budapest szemléletváltása is. A cikk itt olvasható.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman