HÍREK

Ketten kidőltek az Újpest elleni csapatból, három koronavírusos eset, újabb műtét

2020-11-07

Ketten kidőltek az Újpest elleni csapatból, három koronavírusos eset, újabb műtét

A megszokott, mérkőzés előtti helyzetjelentés a sérültekről, betegekről és hiányzókról.

Mint ismert, csapatunk már az Újpest elleni találkozón is közel egy kezdőcsapatnyi játékost nélkülözött sérülések miatt. A lila-fehérek ellen pályára lépő együttesből ezúttal további két emberre nem számíthat Michael Boris egészségügyi problémák miatt, hiszen Balázs Benjámin és a csapatkapitányi karszalagot viselő Gera Dániel sem bevethető. Előbbi sarokcsont sérülés miatt pihen, míg utóbbinál koronavírusos fertőzést diagnosztizáltak, ahogy Bíró Bencénél és Barna Szabolcsnál is. Ők mindannyian két negatív teszt után térhetnek vissza a közösségbe, majd elvégezzük náluk a szükséges kardiológiai vizsgálatokat, hogy azt követően elkezdhessék az edzéseket.

Friss hír, hogy Baki Ákost pénteken megműtötték, artroszkópos beavatkozással stabilizáló operációt végeztek el a vállán, így minimum 4 hónapig nem lesz bevethető. Ezzel a korábban szintén csapatkapitányi pozíciót ellátó játékos csatlakozott azon sérültekhez, akikre műtét miatt hosszú ideig nem számíthatunk (korábban két alapemberünket, Katona Mátét és Myke Bouard Ramost kellett megoperálni, ők gyakorlatilag a teljes idényre kidőltek).

Ezzel még nem ér véget a hiányzók listája, hiszen Varju Benedek vírusfertőzés miatt nem játszhat, míg Srdjan Dimitrov hosszú hetekre dőlt ki a legutóbbi hazai bajnokit követően.

Csapatunk a rengeteg hiányzó ellenére természetesen pályára lép az eddig veretlen fehérváriak ellen a 19:45-kor kezdődő találkozón. Keretünknek ezúttal is tagja lesz az Újpesten már bevetett 16 éves Biben Barnabás és a 18 éves Osei Clinton is. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman