HÍREK

Ketten a forduló válogatottjában

2019-03-05

Ketten a forduló válogatottjában

Csapatunk nem kapott gólt Újpesten a szombati bajnokin, a mieinktől pedig két játékos is bekerült a forduló válogatottjába a csakfoci.hu-nál.

A futballhonlap a védelem két szélére klubunk két játékosát állította: az első meccsén remekül teljesítő Bidzilya Anton is csapattag lett, ahogy a kényszerből baloldalra átkerülő Katona Máté is.

Íme, az érintett játékosok jellemzése:

Bidzilya Anton (MTK)

A 18 éves támadó középpályás élete első NB I-es meccsén kényszerből került a pályára egy sérülés után, a 21. percben – a jobb hátvéd posztjára. Ehhez képest számára idegen poszton remekül szállt be, ezt a statisztikák is alátámasztják: 67%-ban megnyerte a párharcait (a legjobb volt az MTK-ban), míg a védekező párharcoknál kimagasló (75%-os) mutatója volt, ahogy a legtöbb sikeres szerelése is neki volt a mezőnyben.

Katona Máté (MTK)

A jobb oldalon kezdett, de aztán egy sérülés miatt átkerült a baloldalra, ahol szintén jól teljesített. Neki is köszönhető, hogy az Újpest a fővárosi rangadón a széleken ezúttal nem tudott aktív lenni. Katona nagy csatát vívott Obinnával, de a villámgyors újpesti szélső ezúttal általában alulmaradt, hiszen az MTK védője nagy százalékban nyerte meg a párharcait, nyolc labdaszerzésével pedig tovább javított a teljesítményén.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman